Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Αποκάλυψε την πιο δύσκολη σκηνή του Maestro και πότε έρχεται ο Β' κύκλος

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Αποκάλυψε την πιο δύσκολη σκηνή του Maestro και πότε έρχεται ο Β' κύκλος

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Αποκάλυψε την πιο δύσκολη σκηνή του Maestro και πότε έρχεται ο Β' κύκλος

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μίλησε για όσα έγιναν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του Maestro και πως θα εξελιχθούν οι χαρακτήρες στον δεύτερο κύκλο που ξεκινά τα γυρίσματα.
 Στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» βρέθηκε σήμερα ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και μίλησε για τις δουλειές του, τη ζωή του και τα πλάνα του για τον επόμενο κύκλο του πολυσυζητημένου Maestro.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μίλησε αρχικά για το σενάριο του Maestro το οποίο έγραψε πάνω στους ηθοποιούς με τους οποίους είχε στο μυαλό του να αναθέσει τους αντίστοιχους ρόλους. Συγκεκριμένα είπε: «Το έγραψα στην καραντίνα. Μόνο τον Φάνη τον είχα γράψει εξαρχής για τον Φάνη. Και τη φωνή της Μαρίας, οπότε έγραψα και τη Μαρία. Έγραψα τους ρόλους και τους ήρωες και μετά επέλεξα τους άλλους. Στις προσευχές μου όταν γράφω κάτι είναι να τελειώσει το επεισόδιο. Όταν το γυρίζω να καταφέρω να το γυρίσω, όταν το τελειώσω ας καταφέρω να σώσω τα λάθη. Κάθε φορά είναι και διαφορετική η προσευχή», είπε για τον τρόπο με τον οποίο σκέφτεται όταν γράφει τα σενάριά του.

Η επιτυχία της σειράς ήταν στο μυαλό του, αλλά όχι στις διαστάσεις που τελικά πήρε: «Δεν περίμενα ότι θα γίνουν όλα αυτά που γίνονται. Σε όλες τις δουλειές μου αλλά ειδικά σε αυτήν νομίζω ότι εισακούστηκαν πολλές προσευχές μου. Είναι πράγματι η πιο ολοκληρωμένη μου δουλειά. Τώρα που γράφω τον δεύτερο κύκλο βλέπω πράγματα που θα μπορούσα να διορθώσω περισσότερο», πρόσθεσε για το Maestro.

Στα γυρίσματα παρουσιάστηκαν αρκετές δυσκολίες, στα καιρικά φαινόμενα, αλλά και ειδικότερα στην σκηνή της κακοποίησης. Για την οποία και οι ηθοποιοί έχουν παραδεχτεί πως ήταν πολύ σκληρό όλο αυτό που έζησαν: «Δεν είναι αυτοσκοπός να πεις στην ιστορία κάτι ακραίο. Το ακραίο είναι ένα όχημα, προκειμένου να αφηγηθείς κάποια πράγματα, να γυρίσεις το κεφάλι του θεατή. Έτσι χρησιμοποίησα αυτό το ακραίο μοντέλο του Γιάννη Τσορτέκη και πάρα πολλές φορές στο γύρισμα έλεγα: τι έχω γράψει Χριστέ μου, τι είναι αυτά τα πράγματα, τι θα δει ο κόσμος; Κάναμε γύρισμα και την ώρα αυτής της βίαιης σκηνής, που υπήρχε αυτό το μούδιασμα ακόμη και σε μένα, καθόμουν στο μόνιτορ και ξαφνικά γίνεται μία παύση. Και ακούγεται κάποιος από το συνεργείο και λέει: εμάς Παπακαλιάτη μας είπαν να έρθουμε να γυρίσουμε, ρε παιδιά, κι εδώ γυρνάμε Οικονομίδη», είπε χαρακτηριστικά ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης. 

Ενώ πρόσθεσε πως: «Η Μαρία Καβογιάννη είναι μία σπουδαία ηθοποιός, στο μοντάζ τη χαζεύω. Μπορεί να είναι σε έναν διαφορετικό κόσμο και με το «πάμε» μεταμορφώνεται», είπε ο δημιουργός θαυμάζοντας το ταλέντο της πρωταγωνίστριάς του.

Όσο αφορά το Netflix και τη μεγάλη συμφωνία που κατάφερε να κλείσει για τη σειρά είπε: «Δεν ψωνίστηκα για το Netflix. Αγχώθηκα για αυτά που γράφω τώρα, ξέροντας ότι θα το δουν και πιο πολλά μάτια». Μάλιστα όπως είπε στη Ναταλία Γερμανού την 1η Απριλίου ξεκινούν τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου, για τον οποίο έχει γράψει τα τέσσερα πρώτα επεισόδια.

Όσα είπε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης στη Ναταλία Γερμανού:

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα