Survivor All Star Spoiler: Η ομάδα που κερδίζει και ο τέταρτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Survivor All Star Spoiler: Η ομάδα που κερδίζει και ο τέταρτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Διάσημοι και Μαχητές διεκδικούν απόψε την τρίτη ασυλία της εβδομάδας και οι κόκκινοι είναι αποφασισμένοι να κερδίσουν, έτσι ώστε να μην αναγκαστούν να ψηφίσουν έναν ακόμη παίκτη από την ομάδα τους.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μέσα από τη συχνότητα της εκπομπής «Ελένη» αποκάλυψε ένα spoiler για τα επόμενα επεισόδια του Survivor All Star. Πιο συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ του παρουσιαστή, είχε να κάνει με τον τέταρτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Σύμφωνα με τα spoiler που κυκλοφορούν στο αποψινό επεισόδιο του Survivor All Star, κερδίζουν οι Διάσημοι, «σπάζοντας» το εβδομαδιαίο σερί των Μαχητών, αναγκάζοντας τους να ψηφίσουν ακόμη έναν υποψήφιο προς αποχώρηση.

Μέχρι στιγμής οι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι συνολικά τρεις και είναι ο Κώστας Παπαδόπουλος, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Σπύρος Μαρτίκας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Δημήτρη Ουγγαρέζου, η τέταρτη υποψήφια προς αποχώρηση θα είναι γυναίκα και θα είναι η Καρολίνα, ανατρέποντας τα spoilers που θέλουν τον Κώστα Αναγνωστόπουλο στον τάκο.

Όπως τόνισε ο παρουσιαστής: «Λένε ότι ο τέταρτος υποψήφιος προς αποχώρηση είναι ο Κώστας Αναγνωστόπουλος και γνωστός ως Μισθοφόρος, εμείς όμως λέμε ότι είναι η Καρολίνα… Ελπίζω να μην είναι η Καρολίνα γιατί θα πρέπει να πάρει τον σύντροφό της τον Μπο και να του πει… “Μπο- ρείς να έρθεις να με πάρεις από το αεροδρόμιο;”» κάνοντας την Ελένη Μενεγάκη να ξεσπάσει σε γέλια, αλλά και όλους τους συνεργάτες του που ήταν στο πλατό.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα