Ευθαλία Παπακώστα: Το σπόιλερ που έδωσε για το Μαύρο Ρόδο

Ευθαλία Παπακώστα: Το σπόιλερ που έδωσε για το Μαύρο Ρόδο

Στην εκπομπή της «Ελένης» ήταν καλεσμένη το μεσημέρι της Παρασκευής (12/16) η Ευθαλία Παπακώστα.

Η αγαπημένη ηθοποιός, που πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του MEGA, «Μαύρο Ρόδο», μίλησε για την καριέρα της και τον ρόλο της «Όλγας» στη σειρά που έχει καθηλώσει τους τηλεθεατές.

«Την καταλαβαίνω την “Όλγα ”»

«Χρειάζομαι τη δυσκολία στους ρόλους μου. Τώρα η Όλγα που είναι πιο ολοκληρωμένη, με δυσκολεύει. Πάτησα στο σκοτεινό της σημείο. Την καταλαβαίνω την Όλγα αλλά νομίζω ότι αυτό που πάμε σιγά σιγά να πούμε αλλά δεν το έχουμε αγγίξει είναι ότι δεν έχει πατέρα. Θα κυνηγήσει και άλλους άντρες, δε θα περάσει ο έρωτας για τον Πέτρο, αλλά εκεί πάνω θα πατήσουν και άλλοι. Νομίζω ότι έχει ανάγκη την αντρική αγάπη», είπε για τον ρόλο της.

Για τον σχέση της με τον «Πέτρο» σημείωσε: «Θέλει να κάνει το πείσμα του με την Ελισάβετ (σ.σ. τη μοναχή), να τη διεκδικήσει, να την κερδίσει και μετά θα τη βαρεθεί. Έτσι πιστεύω εγώ. Νομίζω επειδή ο Πέτρος έχει μάθει να παίρνει ό,τι θέλει στη ζωή του, θέλε να την κερδίσει, θέλει να φύγει, να αφήσει το μοναστήρι για αυτόν».

«Βαριέμαι εύκολα»

Σχετικά με την προσωπική της ζωή σημείωσε: «Βαριέμαι και θέλω αλλαγές αλλά έχω μάθει τελευταία να έχω μια βάση. Αρχικά έχω διαλέξει χώρα και έχω αρχίζει να χτίζω πράγματα, σχέσεις και επάγγελμα. Θέλω και σκηνοθεσία αλλά έχω καιρό να κάνω».

Η Ευθαλία Παπακώστα έχει γεννηθεί στις ΗΠΑ, επέστρεψε στην Ελλάδα όπου έζησε και πήγε πίσω στις ΗΠΑ για να σπουδάσει.

«Έφυγα για να πάω στην Αμερική. Γεννήθηκα εκεί και πήγα γιατί έψαχνα να βρω την αφετηρία μου. Έχεις ένα ένστικτο που θες να πας πίσω. Με το που πάτησα στη Νέα Υόρκη ένιωθα ότι πάτησα σπίτι μου, ότι ο κόσμος μου ανήκει. Όταν είχα πάει στην αρχή δεν το είχα πει σε κανέναν, δεν ήξερα που θα μείνω. Βιαζόμουν να ωριμάσω. Μόνο στον έρωτα είμαι ευαίσθητη. Έχω και σκληρές πλευρές αλλά μαλακώνω πολύ αν θέλω. Μέχρι να ωριμάσω λίγο, οι σχέσεις που έκανα ήταν ασφάλεια. Τώρα έχω απελευθερωθεί από αυτό, νιώθω καλά μόνη μου».

Η ίδια αναφέρθηκε και στην σχέση με τον πατέρα της. «Ο πατέρας μου με έμαθε να διαβάζω. Μου έχει αδυναμία τόσο πολύ, είναι έρωτας μεγάλος», κατέληξε.

πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα