Η Φαίη Σκορδά στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα για Ουγγαρέζο – Έλενα Χριστοπούλου: Αν είναι να έρθει εδώ, φεύγω εγώ

Η Φαίη Σκορδά στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα για Ουγγαρέζο – Έλενα Χριστοπούλου: Αν είναι να έρθει εδώ, φεύγω εγώ

Η Φαίη Σκορδά και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος συναντήθηκαν το βράδυ της Τετάρτης σε εκδήλωση που έγινε για τους δημοσιογράφους από το Make a Wish. Οι συνεργάτες της στο Πρωινό μας ρώτησαν την παρουσιάστρια για το περιεχόμενο της κουβέντας που είχαν κι εκείνη αν και δεν αποκάλυψε λεπτομέρειες, έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα για τη σχέση που έχουν αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για μια μελλοντική συνεργασία.

 «Εγώ τον Δημήτρη τον ξέρω πάρα πολλά χρόνια κι έχουμε συνεργαστεί πολλά χρόνια. Μπορεί να μην μιλάμε καθημερινά στο τηλέφωνο, μπορεί να μη βγαίνουμε για ποτάκι, εγώ δεν βγαίνω έξω, έχουμε διαφορετική καθημερινότητα, ό,τι και να γίνει όμως είναι ένας άνθρωπος που εγώ αγαπώ πολύ, αυτό δεν αλλάζει και όσο μπορεί θα είναι δίπλα μου.

Επειδή έχει γίνει όλο αυτό δεν θα πάω να κάτσω δίπλα του; Δεν θα τον αγκαλιάσω, δεν θα μιλήσουμε; Δεν μπαίνει κανείς ανάμεσα σε αυτό. Είναι μία σχέση, η οποία έχει κτιστεί με πολύ κόπο και δεν αλλάζει.

Σε αυτή τη δουλειά κάποιες στιγμές δημιουργούνται εντάσεις, κάποιες στιγμές όχι. Αυτά είναι τα σημαντικά; Εγώ με τον Δημήτρη έχω συνεργαστεί και ήμασταν όταν την ίδια χρονιά έχασε τους γονείς του. Όλα τα άλλα είναι απλώς για να τα συζητάμε», είπε η Φαίη Σκορδά.

«Η ζωή κάνει κύκλους και μπορεί να συνεργαστείτε ξανά πάλι», σχολίασε ο Βασίλης Νομικός και τότε η Έλενα Χριστοπούλου σηκώθηκε από τη θέση της και είπε: «Πες το μας άμα είναι να φύγω εγώ από τώρα σιγά σιγά. Φεύγω, παίρνω και το κινητό μου, άμα είναι να έρθει εδώ ο Ουγγαρέζος».  
«Δεν ξέρεις τι γίνεται, δεν ξέρω κι εγώ τι θα κάνω του χρόνου. Εδώ θα είμαι…», συμπλήρωσε η Φαίη Σκορδά.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα