Βόμβα για Άλεξ από Νικολούλη πριν το τέλος: Ακούτε εκεί στην Βέροια

Βόμβα για Άλεξ από Νικολούλη πριν το τέλος: Ακούτε εκεί στην Βέροια

Όπως κάνει κάθε Παρασκευή, έτσι κι αυτή την Παρασκευή, η Αγγελική Νικολούλη φόρεσε κόκκινο σακκάκι, σημάδι πως ξέρει τον δολοφόνο και πέταξε μια βόμβα μεγατόνων λίγο ρπιν το φινάλε. 
Στα γιορτινά ντύθηκε το πλατό από το Φως στο Τούνελ του Mega και στο γιορτινό αυτό κλίμα, η Αγγελική Νικολούλη πόζαρε μπροστά στο δέντρο του πλατό και έστειλε φιλάκια στους fans της που δεν σταμάτησαν να ταγκάρουν το Τούνελ και την ίδια στα stories τους.

Όπως κάνει κάθε Παρασκευή, έτσι κι αυτή την Παρασκευή, η Αγγελική Νικολούλη φόρεσε κόκκινο σακκάκι, σημάδι πως ξέρει τον δολοφόνο και πέταξε μια βόμβα μεγατόνων λίγο πριν το φινάλε.

16 χρόνια μετά τη δολοφονία του 11χρονου τότε Άλεξ, στη Βέροια η μητέρα του δεν έχει πάρει ακόμα απαντήσεις για το πού βρίσκεται η σορός του παιδιού της. Η Νικολούλη έκλεισε την εκπομπή της, προειδοποιώντας πως κάποιοι στη Βέροια πρέπει να ετοιμαστούν να χάσουν τον ύπνο τους.

«Υπάρχει κάτι το ιδιαίτερο που μάθαμε.. Ακούτε εκεί στην Βέροια;;; Κι αν κοιμάστε ,θα φροντίσουμε εμείς να το μάθετε», είπε η Αγγελική.
Η Νατέλα Ιτσουαϊτζ, η μαμά του άτυχου Άλεξ δεν έχει βρει τα οστά του παιδιού της και συνεχίζει να παλεύει να μάθει την άληθεια. 

«Ακόμα και οι δράστες, έχουν πλέον κάνει τα δικά τους παιδιά. Δεν είναι στη Βέροια πια. Κάποιοι από αυτούς έχουν φύγει στο εξωτερικό. Είναι πολύ δύσκολο όταν συναντάω τους συμμαθητές του Αλέξανδρου. Έχουν πάρει τα πτυχία τους και έχουν τακτοποιηθεί», είχε πει η Νατέλα πριν μερικούς μήνες.

Η παρουσιάστρια του «Τούνελ» δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες, ούτε εξήγησε τι ακριβώς εννοούσε αυτή η ατάκα της, ωστόσο, ήταν αρκετή για να «οργιάσουν» οι θαυμαστές της, στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Υπομονή, λοιπόν, μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή. 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα