Crown - Netflix: Το πρώτο τρέιλερ της 5ης σεζόν - Αντιδράσεις από το Μπάκιγχαμ

Crown - Netflix: Το πρώτο τρέιλερ της 5ης σεζόν - Αντιδράσεις από το Μπάκιγχαμ

Σε μία σιωπηρή κίνηση αποποίησης ευθύνης προχώρησε το Netflix όσον αφορά στην επιτυχημένη σειρά «The Crown», μετά την οργισμένη αντίδραση πηγών του Μπάκιγχαμ για σκηνές που περιέχονται στον πολυαναμενόμενο 5ο κύκλο επεισοδίων που θα αναφέρεται -μεταξύ άλλων- στις τελευταίες ώρες της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Αναλυτικότερα, όπως μεταδίδει η Daily Mail, το τρέιλερ για τον νέο κύκλο συνοδεύεται από την περιγραφή: «Εμπνευσμένη από πραγματικά γεγονότα, αυτή η φανταστική δραματοποίηση αφηγείται την ιστορία της βασίλισσας Ελισάβετ II και τα πολιτικά και προσωπικά γεγονότα που διαμόρφωσαν τη βασιλεία της».

 Επίσης, ο επίσημος λογαριασμός του «Crown» στο Twitter προχώρησε σε αλλαγές, προσθέτοντας το παραπάνω μήνυμα στην περιγραφή, προκειμένου να υπενθυμίζει στον κόσμο ότι η σειρά αφορά «φανταστική δραματοποίηση».

Το τρέιλερ, με την Elizabeth Debicki ως Νταϊάνα, δείχνει την αείμνηστη πριγκίπισσα να κάθεται για την περιβόητη συνέντευξή της στο Panorama το 1995 με τον πρώην δημοσιογράφο του BBC, Μάρτιν Μπασίρ, καθώς η φωνή της λέει: «Δεν θα το πάω ήρεμα».

Οι αντιδράσεις για την 5η σεζόν του «Crown» ...

διαβάστε αναλυτικά και δείτε το τρέιλερ στο ourlife.gt

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα