Είσοδος όλο νόημα από τη Φαίη Σκορδά: Η καρδιά με πηγαίνει εμένα ... εσείς ξέρετε

Είσοδος όλο νόημα από τη Φαίη Σκορδά: Η καρδιά με πηγαίνει εμένα ... εσείς ξέρετε

Με ένα τραγούδι του Αντώνη Ρέμου ξεκίνησε σήμερα την εκπομπή της η Φαίη Σκορδά και μετά το μήνυμα της συνέχισε στην θεματολογία της.

Η Φαίη Σκορδά σήμερα έκανε είσοδο με ένα αινιγματικό τρόπο λέγοντας στο τηλεοπτικό της κοινό πως "εσείς ξέρετε¨.

Η Φαίη Σκορδά έκανε είσοδο στο πλατό ντυμένη στα κόκκινα και με ένα δημοφιλές τραγούδι του Αντώνη Ρέμου. «Δεν ξέρω γιατί, αλλά με αυτό το τραγούδι ξεκινήσαμε σήμερα από το καμαρίνι όλη η ομάδα του Πρωινού μας, πολύ δυνατά με Αντώνη Ρέμο.  Εγώ τώρα θέλω να το ακούσω όλο», είπε με νόημα και κοιτώντας την κάμερα η Φαίη Σκορδά ενώ το τραγούδι «Η καρδιά με πηγαίνει εμένα» δυνάμωσε στο στούντιο.

Η παρουσιάστρια σιγοτραγουδούσε τους στίχους σχολιάζοντας: «Τι να σας πω τώρα; Καταλαβαίνετε… Ας μας πηγαίνει η καρδιά όμως. Πολλές φορές δεν το κάνουμε, πηγαίνουμε με τα πρέπει και όχι με τα θέλω».

Η Φαίη Σκορδά σε αυτή την είσοδο προφανώς αναφερόταν στην αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από το “Πρωινό” και τον Γιώργο Λιάγκα. Μιας και τόνισε ότι πολλές φορές κάνουμε αυτό που πρέπει και όχι αυτό που λέει η καρδιά μας. Όμως, έρχεται η στιγμή που ακούς την καρδιά σου. Την καρδιά της φαίνεται να άκουσε και η Δούκισσα Νομικού και να αποχώρηση από μια συνεργασία που δεν περνούσε καλά.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα