Ποιος Παπαδόπουλος; Πώς υποδέχθηκε το twitter τη νέα κωμική σειρά του Ant1

Ποιος Παπαδόπουλος; Πώς υποδέχθηκε το twitter τη νέα κωμική σειρά του Ant1

H νέα κωμική σειρά του Ant1 «Ποιος Παπαδόπουλος;» έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Τετάρτης (21/09). Στο νέο πρόγραμμα του σταθμού ένα blackout φέρνει τα πάνω – κάτω και ενώνει δυο αταίριαστες οικογένειες.

Στο πρώτο επεισόδιο της σειράς «Ποιος Παπαδόπουλος;» του Ant1 οι τηλεθεατές γνωρίστηκαν με τους ήρωες και είδαν πως:  Δεκαέξι χρόνια πριν. Ένα βροχερό βράδυ, δύο αντρόγυνα, ο Γιάννης και η Περιστέρα και ο Αρίστος και η Μελίνα, γίνονται γονείς στο ίδιο μαιευτήριο. Δεν ξέρουν, όμως, ότι ένα blackout, ένα χαλασμένο καροτσάκι και το κοινό τους επώνυμο, Παπαδόπουλος, θα τους ενώσει. Σήμερα, δεκαέξι χρόνια μετά, ο Αρίστος και η Μελίνα ζουν μαζί με τον γιο τους Αλέξανδρο μια πλουσιοπάροχη ζωή σε μια πολυτελή βίλα. Ο Γιάννης και η Περιστέρα από την άλλη, ζουν μαζί με τον γιο τους τον Θάνο, αλλά και τον πατέρα του Γιάννη, τον Θανάση, σε μια φτωχική μονοκατοικία παλεύοντας να τα βγάλουν πέρα με ένα δάνειο που χρωστάνε, τους κατασχέτες που τους κυνηγάνε και μόνο σταθερό εισόδημα τη σύνταξη του παππού. Ένα ατύχημα με μπαλτά και ένα κομμένο δάχτυλο θα τους φέρει όλους αντιμέτωπους με μια μεγάλη έκπληξη.

 
Πώς υποδέχθηκε το twitter τη νέα κωμική σειρά του Ant1
   
Οι χρήστες του twitter παρακολούθησαν τη νέα σειρά «Ποιος Παπαδόπουλος;» και έσπευσαν να πουν τη γνώμη τους. Η νέα σειρά του Ant1 απέσπασε ήδη από το πρώτο κιόλας επεισόδιο θετικά σχόλια αφού οι χρήστες του Twitter δεν σταμάτησαν να σχολιάζουν πόσο ξεκαρδιστική, άμεση και φρέσκια είναι ενώ βρήκαν και τις αγαπημένες τους ατάκες.

... Διαβάστε αναλυτικά στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα