Survivor Spoiler 14/6: Αυτός κερδίζει σήμερα τη δεύτερη ασυλία

Survivor Spoiler 14/6: Αυτός κερδίζει σήμερα τη δεύτερη ασυλία

Την πρώτη ατομική ασυλία της εβδομάδας κατέκτησε στο χθεσινό επεισόδιο ο Άρης Σοϊλέδης.

Στο Συμβούλιο του Νησιού ο Σπύρος Μαρτίκας δεν μάσησε τα λόγια του και εξαπέλυσε ολομέτωπη επίθεση προς τον ποδοσφαιριστή, ενώ σήμερα θα τον δούμε να βάζει στο στόχαστρό του και την Ασημίνα, μη μπορώντας να δεχτεί τον τρόπο με τον οποίο τέθηκε εκτός παιχνιδιού η Βρισηίδα.

Απόψε θα δούμε τους 8 παίκτες να διεκδικούν τη δεύτερη ατομική ασυλία, με τον κανονισμό να είναι ξεκάθαρος, καθώς όλοι βρίσκονται στο ίδιο σημείο εκκίνησης και φυσικά ακόμα και ο Αρης Σοϊλέδης που έχει πάρει την πρώτη ασυλία κινδυνεύει να βγει στον τάκο αν τη χάσει.

Ποιος κατακτά, όμως, απόψε τη δεύτερη ατομική ασυλία; O Αρης Σοϊλέδης κάνει το back to back και κατακτά ξανά την ατομική ασυλία...

Survivor: Ο «εθισμένος» με τη νίκη Σοϊλέδης και ο Μαρτίκας που είναι έτοιμος να «γράψει ιστορία»
Το χθεσινό (13/6) επεισόδιο του Survivor, ξεκίνησε με τους παίκτες της κόκκινης ομάδας να περιμένουν τους αντιπάλους τους να γυρίσουν από τη Punta Cana και το διάσημο club «Coco Bongo».

Όση ώρα λοιπόν βρίσκονταν στην καλύβα, Μαίη και Στάθης ήταν ξαπλωμένοι, με την πρώτη να τον χαϊδεύει και εκείνον να το απολαμβάνει. Βέβαια μιλάμε για χάδια, όμως δεν γνωρίζουμε τι γνώμη θα έχει γι’ αυτό η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου η οποία διατηρεί σχέση με τον Στάθη.

Ο Σπύρος Μαρτίκας έριξε τα «καρφιά» του για τον Άρη Σοϊλέδη και για τις επιλογές που έκανε στη νέα μπλε ομάδα, χωρίς να διαλέξει τους «φίλους» του, Μαίη και Τάλα.

Ο αρχηγός των Μπλε ξεκαθάρισε στον 45χρονο φαρμακοποιό ότι δεν ήρθε στο Survivor για να το παίξει ήρωας και επέλεξε μια ομάδα που θα τον οδηγεί σε νίκες, με τον Μαρτίκα να θεωρεί πως η νοοτροπία του Άρη δεν είναι αυτή του νικητή, αλλά του «παρτάκια».

Στη συνέχεια, όταν έφτασαν οι παίκτες στο στίβο μάχης ο Γιώργος Λιανός τους ανακοίνωσε πως ήρθε η ώρα για τον πρώτο αγώνα ασυλίας στο ατομικό παιχνίδι και τους εξήγησε τη διαδικασία των προημιτελικών, ημιτελικών και τελικών, εκεί οπού θα έφταναν δυο παίκτες με το νικητή να φοράει το κολιέ ασυλίας στο λαιμό του και να μην μπορεί να ψηφιστεί στο συμβούλιο.

Ο Άρης μέσα από το αγώνισμα, εξασφάλισε την ατομική ασυλία και τον έστειλε ως θεατή στο συμβούλιο του νησιού.

Ο Άρης μετά το τέλος των αγώνων για την 1η ατομική ασυλία έκανε ξεκάθαρο σε όλους ότι είναι «εθισμένος» με τη νίκη.

Στη συνέχεια ο Γιώργος Λιανός εξήγησε στους παίκτες πως αυτός που θα βρεθεί στον τάκο θα έχει τη δυνατότητα να «σωθεί» εφόσον κατακτήσει 2 ατομικές ασυλίες και επίσης θα μπορεί να υποδείξει τον «αντικαταστάτη» του.

Στο κλείσιμο του επεισοδίου, οι παίκτες του Survivor κλήθηκαν από τον Γιώργο Λιανό να ψηφίσουν εκείνον που θεωρούν τον πλέον αδύναμο στην παρούσα φάση.

Και η κάλπη μίλησε! Όπως ανακοίνωσε και ο παρουσιαστής του Survivor, ο πρώτος υποψήφιος για αυτή τη νέα εβδομάδα είναι ο Σπύρος Μαρτίκας!

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα