Πιστεύω ότι αυτή η λήψη της @paliospirou.joanna είναι το πιο σημαντικό πορτρέτο που έχω βγάλει

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου αυτή την εβδομάδα πήρε το θάρρος και «ξανασυστήθηκε» σε όλους, δημοσιοποιώντας για πρώτη φορά φωτογραφίες της που φαίνεται το πρόσωπό της μετά την επίθεση με βιτριόλι που δέχθηκε τον Μάιο του 2020. 

Το κύμα υποστήριξης είναι τεράστιο, με τους διαδικτυακούς φίλους της Ιωάννας Παλιοσπύρου να της στέλνουν αμέτρητα μηνύματα αγάπης. 

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Νέες φωτογραφίες της χωρίς μάσκα
Μάλιστα, η φωτογράφος που τράβηξε τα πορτρέτα της Ιωάννας έκανε μία άκρως συγκινητική ανάρτηση, με την οποία εκθείαζε το ήθος της. Στη φωτογραφία που δημοσίευσε, φαίνεται η όλο το πρόσωπο της Ιωάννας αλλά και το αριστερό χέρι της, το οποίο υπέστη τη μεγαλύτερη ζημιά από την επίθεση. 

 «Πιστεύω ότι αυτή η λήψη της @paliospirou.joanna είναι το πιο σημαντικό πορτρέτο που έχω βγάλει στα 30 χρόνια ενασχόλησης μου με την φωτογραφία. Τι την κάνει τόσο ξεχωριστή;

Αυτό που ένιωσα εκείνη την στιγμή είναι αυτό ακριβώς που αναζητώ κάθε φορά στα πρόσωπα. Την μια μοναδική στιγμή που μόνο το βλέμμα μπορεί να πει την αλήθεια.

Πέρασα πολλές ώρες και μέρες μαζί με την Ιωάννα, την φωτογράφισα άπειρες φορές όταν την κινηματογραφούσαμε για την εκπομπή @protagonistesofficial.

Παρατηρούσα κάθε της κίνηση κάθε της βλέμμα, αλλά οφείλω να ομολογήσω ότι μόνο σε αυτή την φωτογραφία ένιωσα ακριβώς το ίδιο με εκείνη. Γαλήνη», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας η γνωστή φωτογράφος Ολυμπία Κρασαγάκη. 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα