Σκοτεινή θάλασσα: Το συγκλονιστικό μυστικό της Άννας αποκαλύπτεται

Σκοτεινή θάλασσα: Το συγκλονιστικό μυστικό της Άννας αποκαλύπτεται

Το τροχαίο ατύχημα του Χρήστου φέρνει καταιγιστικές εξελίξεις και νέες αποκαλύψεις στη δραματική σειρά μυστηρίου του MEGA «Σκοτεινή θάλασσα».

Τίτλος επεισοδίου: Κακές συνήθειες

Μετά το ατύχημα, ο Χρήστος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο. Τον επισκέπτεται η Ξένια με τον Κωστή και τον πιέζει να αποδεχτεί την πρόταση των Γάλλων. Ο Χρήστος εμμένει στην απόφασή του να κρατήσει το εργαστήριο και να μην πουλήσει την πατέντα του φαρμάκου.

 Στο μεταξύ, η Σμαρώ αναζητά τον ένοχο για τα κομμένα φρένα του αυτοκινήτου. Επισκέπτεται τον Χρήστο στο νοσοκομείο και εκεί επέρχεται η συμφιλίωση μεταξύ τους. Ο Χρήστος μοιράζεται την υποψία του ότι η Άννα ζει και κρύβεται από όλους. Ο Χρήστος δέχεται επίσης επίσκεψη από τη Ροδιά, η οποία του αποκαλύπτει ένα συγκλονιστικό μυστικό για την Άννα.

 

.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News
Το τροχαίο ατύχημα του Χρήστου φέρνει καταιγιστικές εξελίξεις και νέες αποκαλύψεις στη δραματική σειρά μυστηρίου του MEGA «Σκοτεινή θάλασσα». Τίτλος επεισοδίου: «Κακές συνήθειες» Μετά το ατύχημα, ο Χρήστος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο. Τον επισκέπτεται η Ξένια με τον Κωστή και τον πιέζει να αποδεχτεί την πρόταση των Γάλλων. Ο Χρήστος εμμένει στην απόφασή του να κρατήσει το εργαστήριο και να μην πουλήσει την πατέντα του φαρμάκου. Στο μεταξύ, η Σμαρώ αναζητά τον ένοχο για τα κομμένα φρένα του αυτοκινήτου. Επισκέπτεται τον Χρήστο στο νοσοκομείο και εκεί επέρχεται η συμφιλίωση μεταξύ τους. Ο Χρήστος μοιράζεται την υποψία του ότι η Άννα ζει και κρύβεται από όλους. Ο Χρήστος δέχεται επίσης επίσκεψη από τη Ροδιά, η οποία του αποκαλύπτει ένα συγκλονιστικό μυστικό για την Άννα. Ένα εκλεκτό καστ ηθοποιών ερμηνεύει τους χαρακτήρες της σειράς, η οποία συνδυάζει το κοινωνικό δράμα με στοιχεία ψυχολογικού θρίλερ. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο βραβευμένος Γρηγόρης Καραντινάκης και το σενάριο ο Ζαχαρίας Μαυροειδής, ο Σπύρος Κρίμπαλης και ο Κωστής Σαμαράς. Ο Παύλος Παυλίδης ερμηνεύει το τραγούδι τίτλων της «Σκοτεινής Θάλασσας» σε στίχους και μουσική δική του. Επίσης έχει συνθέσει την πρωτότυπη μουσική και έχει αναλάβει τη μουσική επιμέλεια της σειράς.

Δείτε ακόμα