Σασμός: Νέα στοιχεία καίνε την Αργυρώ και ενοχοποιούν τον Πέτρο

Σασμός: Νέα στοιχεία καίνε την Αργυρώ και ενοχοποιούν τον Πέτρο

Νέα στοιχεία έρχονται στα χέρια της αστυνομίας, τα οποία καίνε την Αργυρώ στο Σασμό. Ο Αντώνης βρίσκεται σε δίλημμα κι αρχίζει να προβληματίζεται για το τι ισχύει και τι όχι.

Ο βασικός ύποπτος στη δολοφονία του Στεφανή είναι πλέον ο Πέτρος. Ειδικά μάλιστα μετά την κατάθεση της Θοδώρας, οι πιθανότητες είναι εναντίον του Βρουλάκη. Παρόλα αυτά οι έρευνες συνεχίζονται και η αστυνομία βρίσκεται πολύ κοντά στην αποκάλυψη της αλήθειας. Η Αργυρώ πάνω στον πανικό της είχε δώσει άλλοθι στον αδερφό της λέγοντας ψέματα πως ήταν μαζί.

Παρόλα αυτά, έρχεται ένα στοιχείο το οποίο δείχνει ότι το κινητό της Αργυρώς ήταν στο χωριό εκείνη την ημέρα, που η ίδια είχε δηλώσει πως ήταν στο βουνό. Ο Αντώνης προσπαθεί να τη δικαιολογήσει και σχολιάζει ότι μπορεί να το άφησε πίσω. Ωστόσο, ο Μύρωνας έρχεται με νέα στοιχεία που πραγματικά βάζουν την Αργυρώ σε πολύ δύσκολη θέση στο «Σασμό».

Νέες πληροφορίες δείχνουν ότι οι Αργυρώ έκανε ορισμένες διαδικτυακές αγορές, οι οποίες θα ήταν απίθανο να πραγματοποιηθούν εάν ήταν στο βουνό, αφού δε θα είχε σήμα. Όλες αυτές οι πληροφορίες βάζουν σε σκέψεις τον αστυνόμο και αρχίζει να προβληματίζεται. Ποια θα είναι οι επόμενες κινήσεις του;

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα