Σωσώ, Φλώρα και Αλέκος ξανά μαζί έπειτα από 21 χρόνια και το Twitter πήρε φωτιά

Σωσώ, Φλώρα και Αλέκος ξανά μαζί έπειτα από 21 χρόνια και το Twitter πήρε φωτιά

Η αγαπημένη κωμική σειρά της ΕΡΤ1, «Η τούρτα της μαμάς», κράτησε συντροφιά στους τηλεθεατές ανήμερα των Χριστουγέννων, χαρίζοντας άφθονο γέλιο αλλά και συγκίνηση, μ’ ένα απολαυστικό διπλό εορταστικό επεισόδιο με εξαιρετικούς guests σε ρόλους - έκπληξη, και, φυσικά, τραγούδι, χορό, κέφι και χαρά.

Καλεσμένοι στο δείπνο της οικογένειας Βασίλαινα ήταν όλοι οι τηλεθεατές της ΕΡΤ, οι οποίοι απόλαυσαν το πιο εορταστικό… μενού, με «κερασάκι στην τούρτα» τις σπαρταριστές καταστάσεις που είχαν σκαρφιστεί το δημιουργικό δίδυμο των Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου γι’ αυτή τη μαγική χριστουγεννιάτικη βραδιά.

Το σπίτι των Πετραλώνων έχει ντυθεί στα γιορτινά του. Οι κουζίνες πήραν φωτιά όπως και τα νεύρα του Πάρη, ο οποίος δεν έχει μόνο τις προετοιμασίες με την μπάντα του για τις τρεις έκτακτες εμφανίσεις σε μουσική σκηνή, αλλά και ν' αντιμετωπίσει την εκκωφαντική γκρίνια του Παναγιώτη, που βλέπει τον αγαπημένο του με το σύμφωνο συμβίωσης ν' απομακρύνονται προς άγνωστη κατεύθυνση. Μες στα νεύρα και στην ειλικρινή απόγνωση, αποφασίζει να τελειώσει τη σχέση τους αλλά και τη ζωή του, όπως υπόσχεται μελοδραματικά στους πάντες!

 
Αν και στην αρχή όλοι αντιμετώπισαν ελαφρά τη νέα κρίση, τα κλειστά τηλέφωνα, τα γεμάτα απόγνωση μηνύματά του αλλά και η έλευση της Αλέκας (Υρώς Μανέ), της πληθωρικής μητέρας του, θα εκτροχιάσουν, γι' άλλη μια φορά, τα πράγματα και ο τρόμος θα καταλάβει τους πάντες. Ο Πάρης, αν και μετανιωμένος, δεν δείχνει διάθεση συναίνεσης έως τη στιγμή που η τηλεόραση θα διακόψει το πρόγραμμά της, για να μεταδώσει το μοιραίο τροχαίο ατύχημα του τραγικού δασκάλου μας.

Έπειτα από 21 ολόκληρα χρόνια, ο Κώστας Κόκλας, η Καίτη Κωνσταντίνου και η Υρώ Μανέ, οι οποίοι αγαπήθηκαν ιδιαιτέρως μέσα από την κωμική σειρά «Εγκλήματα» του ΑΝΤ1, με το τηλεοπτικό κοινό να μην μπορεί να ξεχάσει τον παράνομο έρωτα της «Φλώρας» και του «Αλέκου», συναντήθηκαν ξανά τηλεοπτικά. Ένα reunion που το περιμέναμε όλοι με μεγάλη ανυπομονησία. Όπως ήταν φυσικό, το γεγονός αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από τους χρήστες του Twitter, οι οποίοι γι' άλλη μία φορά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, με τις ατάκες να είναι η μία καλύτερη από την άλλη. 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα