Σασμός spoiler: Ο Πέτρος ανακαλύπτει το σκοτεινό μυστικό της Σεμίνας!

Σασμός spoiler: Ο Πέτρος ανακαλύπτει το σκοτεινό μυστικό της Σεμίνας!

H Σεμίνα η νέα ηρωίδα που έχει κλέψει την καρδιά του Πέτρου Βρουλάκη, τρέμει στην ιδέα πως η αλήθεια θα έρθει στο φως.

Η σχέση εξάρτησης που είχε με τον Διονύση, φέρνει σταδιακά μεγάλες αποκαλύψεις. Πράγματι, ο Διονύσης Μαρκάκης είχε σώσει την Σεμίνα από μία πολύ δύσκολη κατάσταση. Έκτοτε εκείνη, παρέμεινε στο πλευρό του, χωρίς να το θέλει.

 Ο Πέτρος είναι τρελά ερωτευμένος μαζί της και θέλει να την κάνει δική του με κάθε κόστος. Τα βάζει με τον Διονύση και της ζητάει να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους. Βέβαια, η Σεμίνα δεν είναι τόσο σίγουρη για το μέλλον αυτής της σχέσης. Όσο κι αν τον θέλει, τα πράγματα είναι πολύ πιο περίπλοκα…

Πράγματι, η Σεμίνα έχει ένα παρελθόν για το οποίο ντρέπεται πολύ, στη σειρά Σασμός. Η Σεμίνα, πριν την βρει ο Διονύσης και της δώσει εργασία και σπίτι, εργαζόταν ως ιερόδουλη στην Αθήνα.

Η Σεμίνα θέλει να διαγράψει το παρελθόν της, γιατί την πονάει πολύ. Φοβάται πως αυτό θα μαθευτεί στους Βρουλάκηδες και τα σχέδια του αρραβώνα της με τον Πετρή θα διαλυθούν, μέσα σε μια στιγμή. Όπως και συμβαίνει…

Η είδηση αυτή σκάει σαν κεραυνός. Ο Πέτρος μαθαίνει για την αγαπημένη του και το σκοτεινό και πονεμένο παρελθόν της. Εκείνη τον κοιτάζει με μεγάλη ντροπή στα μάτια. Πως σχετίζεται η μητέρα της ηρωίδας σε όλο αυτό; Κομμάτια του παζλ ενώνονται.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα