Η Κατερίνα Καραβάτου καρφώνει το Star: Αυτό μας στοίχισε

Στο περιοδικό ΟΚ και τον Νίκο Γεωργιάδη έδωσε συνέντευξη η Κατερίνα Καραβάτου. Η παρουσιάστρια απάντησε για το Star, τα πεσμένα νούμερα τηλεθέασης τη φετινή σεζόν, αλλά και την απόφασή της να πει «ναι» στην πρόταση του Mega.

Τι πιστεύεις ότι πήγε λάθος τη σεζόν που πέρασε και έπεσαν τα νούμερα;

Τα πράγματα δεν ήταν ίδια τη χρονιά που πέρασε. Εμείς συνεχίσαμε την εκπομπή σύμφωνα με τις εντολές του σταθμού και τη θεματολογία. Τα ζητήματα όμως που απασχολούσαν τον κόσμο δεν ήταν αστεία, δεν μπορούσες να τα αντιμετωπίσεις με μια αμιγώς χιουμοριστική διάθεση. Η δική μας εκπομπή είχε μια συγκεκριμένη ρότα κι αυτό μας στοίχισε. Δεν σταματήσαμε όμως ποτέ να κάνουμε καλή παρέα στο κοινό.

Όταν διάβασες ότι δεν θα συνεχιστεί η εκπομπή, δεν απευθύνθηκες στην ηγεσία του καναλιού;

Ναι, αλλά μου έλεγαν ότι ακόμα δεν έχουν παρθεί αποφάσεις. Αυτό μέχρι και λίγο πριν κλείσει η εκπομπή. Περασμένα ξεχασμένα. Οι άνθρωποι ήθελαν να κάνουν κάτι διαφορετικό, εγώ θα ήθελα να έχουμε λύσει το θέμα μας νωρίτερα. Δεν έγινε, δεν πειράζει, καλή καρδιά.

Είχες όντως προσέγγιση από τρία κανάλια μετά το Star;

Θα σου πω το εξής. Ύστερα από δεκαεπτά χρόνια στην τηλεόραση, έχω κάνει πολλές συζητήσεις στις οποίες ποτέ δεν έχω αναφερθεί. Μέχρι την τελευταία στιγμή ήμουν δοσμένη Στη Φωλιά των Κου Κου, γιατί αυτό θεωρούσα ότι είναι υποχρέωση μου και προς τους τηλεθεατές και προς το κανάλι μου. Δεν απαντούσα ποτέ σε κρούσεις που μπορεί να είχα δεχτεί. Δόξα τω Θεώ, από την ώρα που επικοινώνησα ότι είμαι διαθέσιμη, τότε, ναι, μου έκαναν την τιμή να έχω πολλές προτάσεις.

Επέλεξα την συγκεκριμένη πρόταση του Mega γιατί ένιωσα ότι μου ταίριαζε περισσότερο, ότι βρίσκομαι σε ένα περιβάλλον όπου αισθάνομαι πολύ οικεία, πολύ όμορφα, με ανθρώπους στην ηγεσία που γνωρίζω από παλιά και τους έχω εμπιστοσύνη. Με ξέρουν και εκείνοι καλά, φάνηκε από το καλωσόρισμα του δελτίου Τύπου, που πραγματικά με συγκίνησε. Με τίμησαν με την πρόταση τους και όταν βρεθήκαμε όλοι μαζί ξανά, ήξερα ότι έχω κάνει τη σωστή επιλογή. Για μένα η αίσθηση της αγάπης και της ασφάλειας είναι το παν.

Επιστρέφεις στο Σαββατοκύριακο λοιπόν. Πώς νιώθεις για αυτό;

Ενθουσιασμένη! (Γελάει.) Αλήθεια, ανυπομονώ. Η πρόταση του Mega αφορούσε τη συγκεκριμένη ζώνη και ο στόχος μου είναι να κάνουμε μια εκπομπή που να αφορά όλους τους ανθρώπους. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να είμαστε μια καλή παρέα σε μια ζοφερή εποχή, όπου θα έχουμε και χιούμορ αλλά και θα καταθέτουμε την άποψή μας και θα βοηθάμε όπως και όπου χρειάζεται. Θα ζούμε εντός πραγματικότητας όλοι μαζί.

Θα είναι μαζί σου η καλή σου φίλη Έλενα Χριστοπούλου;

Η Έλενα δεν είναι συνεργάτης μου, είναι αδελφή μου, είναι κουμπάρα μου. Με έχει βοηθήσει τόσο πολύ με τρόπους που δεν μπορώ να περιγράψω και αν το κάνω ποτέ θα είναι με τη δική της συναίνεση. Εύχομαι να έχω κάνει κι εγώ το ίδιο για εκείνη. Το αν θα είναι στην εκπομπή είναι δευτερεύον. Το σημαντικό είναι ότι υπάρχει στη ζωή μου.

Και για τη Μαρία Ηλιάκη ακούστηκε ότι θα συνεργαστείτε. Μάλιστα, όταν έγινε μητέρα, δεν μπόρεσες να συγκρατήσεις τα δάκρυά σου μπροστά στον φακό.

Τη Μαρία την αγαπώ. Τα δάκρυά μου για εκείνη ήταν δάκρυα χαράς γιατί είναι ένα κορίτσι που κατάφερε να ξεπεράσει τα εμπόδιά της κι αυτό είναι κάτι που εκτιμώ πολύ. Εγώ πάντα ήθελα να συνεργαστώ ξανά με τη Μαρία. Γενικά οι άνθρωποι που ήμασταν μαζί στο Κους κους λέμε πάντα ότι θέλουμε να ξανασυνεργαστούμε, έχουμε σχέσεις οικογενειακές. Μας έχει δέσει μια ιστορία τηλεοπτική που έγινε πολύ προσωπική. Είναι εξωπραγματικά συγκινητικό αυτό. Δεν είναι πολύ ωραίο σε έναν χώρο που θεωρείται ανθρωποφάγος να αποδεικνύεται πως μπορεί και να μην είναι;

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα