Eurovision 2021: Η Στεφανία έκανε την πρώτη της πρόβα με το Last dance

Eurovision 2021: Η Στεφανία έκανε την πρώτη της πρόβα με το Last dance

Στις 13.00, ώρα Ελλάδος, η δική μας Στεφανία Λυμπερακάκη ανέβηκε για πρώτη φορά στο stage της φετινής Eurovision στο Ahoy Arena, για να κάνει την πρώτη της πρόβα με το «Last dance».

Η εκπρόσωπός μας εμφανίστηκε να κινείται σε ένα αστικό τοπίο –όπου οι ρυθμοί της ζωής κάνουν τις σχέσεις των ανθρώπων απρόσωπες– άλλες φορές πατώντας στη γη και άλλες φορές αιωρούμενη. Με δυναμισμό χόρεψε τον «τελευταίο της χορό» γνωρίζοντας ότι αυτό σηματοδοτεί μια νέα αρχή.

Στην σκηνική εμφάνιση χρησιμοποιούνται visual effects -που παρουσιάζονται για πρώτη φορά στη σκηνή της Eurovision- χωρίς ωστόσο να αποδυναμώνουν και να επισκιάζουν τη δυναμική παρουσία και ομορφιά της Στεφανίας , η οποία είναι η νεότερη συμμετέχουσα στον φετινό διαγωνισμό. Να σημειωθεί ότι ο Φωκάς Ευαγγελινός υπογράφει τη σκηνοθεσία της σκηνικής εμφάνισης της ελληνικής συμμετοχής.

 Ο διεθνούς φήμης Έλληνας σχεδιαστής μόδας Vrettos Vrettakos επιμελήθηκε την ενδυματολογική εμφάνιση της τραγουδίστριας,  ενώ ο Γιάννης Μουρίκης έκανε τον σχεδιασμό του σκηνικού και ο Γιώργος Σεγρεδάκης επιμελήθηκε τα κοστούμια των χορευτών.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα