Άγριες Μέλισσες: Ο Κυπραίος προσεγγίζει ξανά ερωτικά την Ελένη

Άγριες Μέλισσες: Ο Κυπραίος προσεγγίζει ξανά ερωτικά την Ελένη

Ο Γιάννης Στάνκογλου μέσα από τον ρόλο του ως Θωμάς Κυπραίος στις "Άγριες Μέλισσες" αναστάτωσε τη ζωή της Ελένης στο Διαφάνι, αλλά παρά το γεγονός ότι την άφησε στα σκαλιά της εκκλησίας, αυτός ο έρωτας δεν έχει τελειώσει. Ο ηθοποιός μίλησε στο TV Έθνος για τις εξελίξεις που θα έρθουν στα επόμενα επεισόδια της σειράς.

"Σε πρώτη φάση δεν θα δούμε ερωτικές σκηνές με τον Κυπραίο αλλά στο μέλλον θα υπάρξουν. Πότε θα γίνουν θα το δούμε. Υπάρχει πολύ προσοχή από το συνεργείο και από την παραγωγή ούτως ώστε όλα να είναι καθαρά. Τις πρώτες δύο εβδομάδες οι σκηνές που θα γυριστούν θα είναι ολιγομελείς και χωρίς επαφές. Στη συνέχεια θα επαναλάβουμε το τεστ για τον κορονοϊό και θα δούμε πώς θα κινηθούμε. Ξεκινάμε με αποστάσεις και χωρίς αγγίγματα" αναφέρει ο Γιάννης Στάνκογλου. "Γίνεται προσπάθεια επανασύνδεσης με την Ελένη. Και από την πλευρά του Θωμά και από την δική της. Δεν έχω διαβάσει και εγώ παρακάτω, θα δούμε πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα μεταξύ τους" σημείωσε.

Όσον αφορά το ενδεχόμενο να σταματήσει από τις Άγριες Μέλισσες απάντησε ότι "Πέρυσι το καλοκαίρι όταν μιλήσαμε για την σειρά ήξερα ότι θα κάνω 140 επεισόδια. Δεν είχαμε συζητήσει τι θα γίνει στη συνέχεια και ξέροντας πως η Μελίνα ήθελε να δώσει μια κατάληξη στην ιστορία του Κυπραίου αλλά και εγώ έχοντας προγραμματίσει παράσταση στην Επίδαυρο και περιοδεία σε όλη την Ελλάδα, είχαμε κάνει αυτή τη συμφωνία. Τώρα που πολλά πράγματα έχουν ακυρωθεί θεατρικά, θα δούμε τι θα γίνει και τηλεοπτικά". Όπως αποκάλυψε η δυσκολότερη σκηνή που έκανε ήταν η δολοφονία του γιου του Νέστορα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα