Τρύφωνας Σαμαράς για την Δέσποινα Βανδή: Σκέφτομαι να αποχωρήσω από το J2US

Τρύφωνας Σαμαράς για την Δέσποινα Βανδή: Σκέφτομαι να αποχωρήσω από το J2US

Στο Έλα χαμογέλα εμφανίστηκε μέσω skype ο Τρύφωνας Σαμαράς το πρωί της Κυριακής.

Λίγες ώρες μετά την προβολή του δεύτερου επεισοδίου του J2US, ο γνωστός κομμωτής μίλησε στην Σίσσυ Χρηστίδου για την on air παρεξήγηση με την Δέσποινα Βανδή ενώ εξέφρασε τον προβληματισμό για την παραμονή του στο show!

“Δεν μου άρεσε ότι έγινε αυτός ο υπαινιγμός για την παράδοση, ότι δεν υπερασπίζομαι τις ρίζες μου και πάω να κοροϊδέψω! Αυτός νομίζω ότι ήταν λίγο υπερβολικό και η επιτροπή ήταν λίγο αιχμηρή μαζί μου. Ούτε δήλωσα ποτέ τραγουδιστής, το κάνουμε για φιλανθρωπικό σκοπό, να περνάμε ωραία, να διασκεδάζουμε τον κόσμο, να γελάμε. Δεν πήγα ούτε στο X Factor ούτε στο Ελλάδα Έχεις Ταλέντο να δηλώσω τραγουδιστής” σημείωσε χαρακτηριστικά ο Τρύφωνας Σαμαράς.

Σε άλλο σημείο της σύνδεσης, ο Τρύφωνας Σαμαράς πρόσθεσε πως “με μάλωναν λες και ξεκινάω τώρα καριέρα και πάω να γίνω τραγουδιστής. Εντάξει το καταλαβαίνω, δεν τραγούδησα καλά, τα έχασα και δεν μπήκα στο ρυθμό. Δεν μου βγήκε ενώ έκανα τις πρόβες μου”.

“Τους ευχαριστώ για τις παρατηρήσεις αλλά αυτό για την παράδοση νομίζω πως ήταν άκομψο. Αφού με έκαναν να θέλω να φύγω και δεν ξέρω και θα συνεχίσω στο σόου να σας πω την αλήθεια. Εντάξει, ωραίο να σου λένε κάποιες παρατηρήσεις αλλά όχι και να σε προσβάλλουν έτσι! Το σκέφτομαι αρκετά! Θέλω να μιλήσω και με την παραγωγή σήμερα και να δω αν θα συνεχίσω” κατέληξε ο Τρύφωνας Σαμαράς.

Τρύφωνας Σαμαράς: Η εμφάνιση εμπαιγμός που προκάλεσε την έντονη αντίδραση της Βανδή

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα