8 λέξεις: Ο άνδρας που θα φέρει τα πάνω- κάτω στη ζωή της Ιφιγένειας και του Σπύρου

8 λέξεις: Ο άνδρας που θα φέρει τα πάνω- κάτω στη ζωή της Ιφιγένειας και του Σπύρου

Ένα νέο πρόσωπο θα φέρει τα πάνω - κάτω στις ζωές της Ιφιγένειας και του Σπύρου στα καινούρια επεισόδια της σειράς «8 λέξεις».

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό περιοδικό "My TV" η Ιφιγένεια αρχίζει να ανησυ­χεί για τον Σπύρο και την αποχή του από τα συζυγικά του καθήκοντα.

Η ίδια σκέφτεται διάφορα σενάρια, με επικρατέστερο αυτό της ερωμένης. Τότε, ο Σπύρος της ξεκαθαρίζει, με κάθε τρόπο, ότι δεν υπάρχει καμία άλλη γυναίκα στη ζωή του πέρα από την ίδια και απλά έχει διάφορα προβλήματα στο μυαλό του. Η Ιφιγένεια δείχνει να πείθεται, αλλά στη συνέχεια ένα νέο πρόσωπο εισβάλλει στη ζωή της και φέρνει τα πάνω κάτω.

Πρόκειται για έναν νέο και όμορφο άνδρα, τον οποίο θα υποδυθεί ο Νίκος Πολυδερόπουλος, ο οποίος έχει το ίδιο χιούμορ και τρέλα με αυτήν. Οι δυο τους δεν θα αργήσουν να έρθουν πολύ κοντά, πυροδοτώντας τη ζήλια του Σπύρου.

Φυσικά, ο τελευταίος δεν μείνει με σταυρωμένα χέρια και θα κάνει τα πάντα για να απο­δείξει στην αγαπημένη του ότι δεν θα αφήσει κανέναν και τίποτα να μπει ανάμεσά τους... Άραγε ποιος είναι ακριβώς ο ρόλος αυτού του νέου άντρα; θα καταφέρει να χωρίσει ή να ενώσει ακόμα περισσότερο την Ιφιγένεια και τον Σπύρο;

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα