MasterChef 4: Ο Κοντιζάς «έκοψε» παίκτη χωρίς καν να δοκιμάσει το πιάτο του

Ο μαγειρικός διαγωνισμός MasterChef 4 πέρασε στην επόμενη φάση του και οι υποψήφιοι μάγειρες έχουν την ευκαιρία τους να μπουν στο σπίτι.

Υπήρξε όμως μια στιγμή η οποία προκάλεσε την έκπληξη των διαγωνιζόμενων και τον εκνευρισμό του Σωτήρη Κοντιζά ο οποίος «έκοψε» παίκτη χωρίς καν να δοκιμάσει το πιάτο του.

Τι συνέβη όμως και ο σεφ εκνευρίστηκε;

Ο Σωτήρης Κοντιζάς ρώτησε τον παίκτη: «Θα μπεις στο σπίτι άμα πάρεις τη ποδιά;» και εκείνος απάντησε καταφατικά.

«Θα παραμείνεις;» συνέχισε ο σεφ και η απάντηση που άκουσε δεν ήταν αυτή που ήθελε να ακούσει. «Αυτό είναι μία δύσκολη ερώτηση, διότι έχω μία επιχείρηση, η οποία τρέχει και δυστυχώς είναι η προτεραιότητά μου» και ο κριτής τον ρώτησε: «Ποια είναι η προτεραιότητα;»

Ο παίκτης τότε απάντησε πως προτεραιότητα είναι η επιχείρηση του. Τότε ο κριτής φανερά ενοχλημένος τον ρώτησε: «Τότε τί ήρθες να κάνεις εδώ; Υπάρχουν άτομα, τα οποία είναι διατεθειμένα να φτάσουν μέχρι τον τελικό».

«Το καταλαβαίνω, αλλά στράβωσε κάτι την τελευταία στιγμή και δεν είμαι σίγουρος για την πορεία» απάντησε ο Παναγιώτης με αποτέλεσμα ο Σωτήρης Κοντιζάς να μην δοκιμάσει το πιάτο του και να του ζητήσει να αποχωρήσει.

Με αφορμή το περιστατικό αυτό, ο Σωτήρης Κοντιζάς θέλησε να στείλει ένα μήνυμα και στους υπόλοιπους παίκτες.

«Έχει κανείς σας καμιά αμφιβολία για ποιο λόγο βρίσκεται εδώ; Άρα, είστε αποφασισμένοι. Έρχεται έρθει εδώ για να πάρετε μια ποδιά. Σωστά; Αυτό ψάχνουμε εμείς, αποφασισμένα άτομα που θέλουν να φτάσουν μέχρι τον τελικό. Αλλιώς δεν έχει νόημα» ανέφερε ο κριτής

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα