Ράδιο Αρβύλα: Γύρω γύρω Σάββατο και στον Σκάι Κυριακή! Λοιπόν τέλος!

Ράδιο Αρβύλα: Γύρω γύρω Σάββατο και στον Σκάι Κυριακή! Λοιπόν τέλος!

Η Ομάδα του Ράδιο Αρβύλα ανάρτησε ένα ακόμη μήνυμα στη σελίδα της στο Facebook όπου αναφέρει, μεταξύ άλλων, πως «η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά! Όταν οι θύτες με το ζόρι πλασάρονται ως θύματα!

Γύρω γύρω Σάββατο και στον Σκάι Κυριακή! Λοιπόν τέλος! Αρκετά ασχοληθήκαμε, πάμε να το διασκεδάσουμε».

Στην ίδια ανακοίνωση, η εκπομπή προαναγγέλλει πως θα προχωρήσει «στη δημιουργία ενός μικρού, απλού και selfie διαδικτυακού επεισοδίου Ράδιο Αρβύλα (χωρίς καθόλου πολιτική), στο οποίο αυτό επεισόδιο θα παρουσιάσουμε ένα κομμάτι του υλικού μας, που αφορά το GNTM που ολοκληρώθηκε τον Δεκέμβριο».

Με μια ανακοίνωσή του το απόγευμα της Τετάρτης, ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ τονίζει πως δεν επιθυμεί να δώσει συνέχεια στην κόντρα που έχει ξεσπάσει με την εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» και τον Αντώνη Κανάκη. Η απάντηση με αιχμές ήρθε λίγη ώρα αργότερα.
Είχε προηγηθεί η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ, η οποία ανέφερε: «Παρά το ότι ο ΣΚΑΪ επιθυμούσε να έχει στο πρόγραμμά του τις δύο επιτυχημένες τηλεοπτικές εκπομπές "Ράδιο Αρβύλα" και "Βινύλιο", αντιλαμβάνονται πλέον όλοι, από τα γραφόμενα της ομάδας του Ράδιο Αρβύλα, τι έπρεπε να υποστεί και τι υπέστη!

Ο ΣΚΑΪ, σεβόμενος τους ανθρώπους του και τιμώντας την μακρόχρονη πορεία της ομάδας του Ράδιο Αρβύλα στην Ελληνική τηλεόραση, δεν θα καταχραστεί άλλο την υπομονή κανενός και δεν θέλει να δώσει συνέχεια».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα