Στα πατώματα η Μενεγάκη από το σχόλιο της Θεοφανίας Παπαθωμά

Στα πατώματα η Μενεγάκη από το σχόλιο της Θεοφανίας Παπαθωμά

Στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ήταν προσκεκλημένη η Θεοφανία Παπαθωμά, η οποία λίγο πριν το τέλος έκανε το... σχόλιο που... έριξε την παρουσιάστρια στο πάτωμα.

Η Θεοφανία Παπαθωμά μίλησε για την καθημερινότητά της, τον Γρηγόρη Πετράκο, τα παιδιά αλλά αναφέρθηκε και στην πετυχημένη σειρά, Άγριες Μέλισσες και λίγο πριν το τέλος κοίταξε την Ελένη και της είπε: «Ξέρω το μπουκάλι της χρωματοθεραπείας σου! Είναι το πέντε!».

Η Ελένη Μενεγάκη σάστισε και είπε: «Συγγνώμη ρε παιδιά, τι είπε; Πάω κοντά…» και έπεσε στο πάτωμα.

Η Ελένη Μενεγάκη ήθελε να μάθει περισσότερα πράγματα για την χρωματοθερεπεία και ζήτησε από τη Θεοφανία Παπαθωμά να κάτσει λίγο παραπάνω για να τα πουν στις διαφημίσεις και να της δώσει περισσότερες πληροφορίες.

Ελένη Μενεγάκη: Οι φήμες για αποχώρηση από την τηλεόραση σνέβασαν την τηλεθέαση

Εδώ και δέκα ημέρες, δημοσιεύματα θέλουν την Ελένη Μενεγάκη να έχει ανακοινώσει στον ALPHA την απόφασή της να σταματήσει από την εκπομπή. Η παρουσιάστρια, το συμβόλαιο της οποίας λήγει το καλοκαίρι, φέρεται να επιθυμεί να σταματήσει για λίγο (ή και για περισσότερο) από την τηλεόραση.

Το δημοσίευμα μάλιστα του «Πρώτου Θέματος» υποστηρίζει πως από τον ερχόμενο Οκτώβρη, η Ελένη Μενεγάκη σχεδιάζει ένα μεγάλο ταξίδι στην Αμερική με τον σύζυγό της.

Μπορεί λοιπόν η ίδια η Ελένη Μενεγάκη να μην έχει τοποθετηθεί δημόσια για το θέμα, παρά τις όποιες αναφορές που ερμηνεύτηκαν ως σπόντες στον ALPHA, ωστόσο, φαίνεται πως οι τηλεθεατές μοιάζουν να ιντριγκάρονται από τις φημολογίες αυτές.

Έτσι, την Τρίτη 28 Ιανουαρίου, η εκπομπή «Ελένη» βρέθηκε στην πρώτη θέση στον πίνακα τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό. Τo νεανικό κοινό 18-54 χάρισε την πρωτιά στην Ελένη Μενεγάκη με ποσοστό 20,1%, στη ζώνη προβολής της, αφήνοντας πίσω τον ανταγωνισμό 4 μονάδες. Αξίζει να σημειωθεί ότι σε επιμέρους γυναικείο κοινό άγγιξε το 27,5%. Η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη σημείωσε 15,1% στο γενικό σύνολο. 

 

thetoc

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα