Ο Άγγελος Διονυσίου για τις Άγριες Μέλισσες: Ο αδερφός μου ο Στέλιος με κοροϊδεύει

Ο Άγγελος Διονυσίου για τις Άγριες Μέλισσες: Ο αδερφός μου ο Στέλιος με κοροϊδεύει

Στο Πρωινό και την Άννα Ζηρδέλη έδωσε συνέντευξη ο Άγγελος Διονυσίου, ο οποίος μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τις Άγριες Μέλισσες.

«Πάντα υπήρχαν θέματα με τις συνεργασίες. Όταν έχει να κάνει με 4-5 καλλιτέχνες ίδιου βεληνεκούς, βρίσκουμε τον τρόπο να συνεργαστούμε. Στη Θεσσαλονίκη είχα συνεργαστεί με τη Βίκυ Μοσχολιού και ο επιχειρηματίας ήθελε να με βάλει πρώτο όνομα και δεύτερη τη Βίκυ. Κι εγώ του είπα “είσαι τρελός;”. Τώρα δεν τα βλέπουμε αυτά, δεν υπάρχει σεβασμός.

Έχω μάθει από τον πατέρα μου ότι την αξία σου τη δείχνεις πάνω στην πίστα, ούτε στη μαρκίζα, ούτε πουθενά. Είναι βαρύ το όνομα Διονυσίου. Ποτέ δεν μπήκα στα χνάρια του, ποτέ δεν προσπάθησα να τον ξεπεράσω. Ο Στράτος ήταν ένας και μοναδικός, δεν το φοβόσουν, τον σεβόσουν. Δεν μίλησα ποτέ στον πατέρα μου στον ενικό. Δεν του ζήτησα ποτέ λεφτά, είμαι περήφανος που ότι έχω κάνει, το έχω κάνει μόνος μου.

Μου έγινε πρόταση για το “Just the 2 of us” και το σκέφτομαι. Είμαι φανατικός με τις Άγριες Μέλισσες και με κοροϊδεύει και ο αδερφός μου, ο Στέλιος, δεν μπορώ να σου πω τι μου λέει. Επιτέλους μετά το Νησί βλέπουμε ένα σωστό σίριαλ.

http://www.tvnea.com

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα