Θρίλερ με την Ακριβοπούλου! Το κόψιμο, οι πιέσεις και η διέξοδος στην Ευρωβουλή

Θρίλερ με την Ακριβοπούλου! Το κόψιμο, οι πιέσεις και η διέξοδος στην Ευρωβουλή

Στο κόκκινο οι σχέσεις της δημοσιογράφου με στελέχη της ΕΡΤ που θέλουν η εκπομπή της να κοπεί πριν να λήξει η σύμβαση. Από την άλλη μεριά όμως φαίνεται πως η δημοσιογράφος έχει τη στήριξη ανθρώπων της κυβέρνησης που επιθυμούν την παραμονή της στο ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής.

Διέξοδος στη «μάχη» που έχει ξεσπάσει μεταξύ ΕΡΤ και Μαξίμου φαίνεται λοιπόν ότι είναι ο δρόμος για την Ευρώπη, αφού έχει γίνει πρόταση στην Κατερίνα Ακριβοπούλου να είναι στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στις ερχόμενες ευρωεκλογές.

Η πρόταση για την ευρωβουλή της έχει γίνει από τα τέλη του προηγούμενου μήνα όταν στελέχη της κρατικής τηλεόρασης δήλωσαν πως δεν σκοπεύουν να ανανεώσουν τη συνεργασία με την εταιρεία παραγωγής που λήγει τον επόμενο μήνα, αφού, η «Δεύτερη Ματιά» σημειώνει πολύ χαμηλές τηλεθεάσεις.

Ωστόσο όπως λέγεται η Κατερίνα Ακριβοπούλου δεν έχει δώσει ακόμη σαφή απάντηση με κάποιους να υποστηρίζουν πως καθυστερεί γιατί θέλει να συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο για τις εθνικές εκλογές. Πάντως τα στελέχη της ΕΡΤ που έχουν εκφράσει τη δυσαρέσκειά τους και στο Μαξίμου εμφανίζονται αντίθετοι με την προοπτική να συνεχίσει να παρουσιάζει την εκπομπή της και μετά τον Μάιο.
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΕΛΑΣ

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα