Η ενόχληση του Παπαδάκη: Δεν θα μιλήσω για την Μπάγια γιατί έχουν μιλήσει όλοι, εκτός από μένα

Η ενόχληση του Παπαδάκη: Δεν θα μιλήσω για την Μπάγια γιατί έχουν μιλήσει όλοι, εκτός από μένα

Ο Γιώργος Παπαδάκης καλεσμένος της εκπομπής The 2night show αναφέρθηκε στην αποχώρηση της Μπάγιας Αντωνοπούλου από την εκπομπή του.

«Εγώ δεν έχω μαλώσει ποτέ μου. Εγώ στην εκπομπή είμαι πατέρας. Ο πατέρας δεν μαλώνει με το παιδί του και δε μιλιέται μετά το παιδί με τον πατέρα. Εμείς έχουμε και τις εκρήξεις μας και τις φωνές μας και τα υπόλοιπα τρία λεπτά είμαστε μια χαρά. Δε σου λέω για προηγούμενες δουλειές. Από το 1992 έχουν περάσει πάνω από 200 παιδιά που η πρώτη τους εμπειρία ήταν στο Καλημέρα Ελλάδα. Αυτή τη στιγμή διαπρέπουν. Εμένα το χαίρεται η ψυχή μου αυτό το πράγμα. Το χαίρομαι. Όταν μου λένε “Γιώργο θα φύγω” τους λέω “με την ευχή μου”. Αλλά τους λέω ένα πράγμα. “Μη μου το πεις μετά. Θα μου το πεις πριν φύγεις”».

Όσο για τη συνεργασία του με τη Μπάγια Αντωνοπούλου και τη λήξη αυτής απάντησε: «Για την Μπάγια έχουν μιλήσει όλοι, εκτός από μένα. Δεν υπάρχει εκπομπή που να μη μίλησε για μένα. Δεν έχει γίνει τίποτα απολύτως. Εγώ χαίρομαι που η Μπάγια άνοιξε τα φτερά της και κάνει την καριέρα της. Της το αξίζει και της εύχομαι μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου να πάει πάρα πολύ ψηλά. Βρεθήκαμε στον δρόμο και χαιρετηθήκαμε και φιληθήκαμε. Παραμονή Χριστουγέννων».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα