Revenge Body: Πρεμιέρα με μια συγκινητική ιστορία

Revenge Body: Πρεμιέρα με μια συγκινητική ιστορία

Πρεμιέρα για το «Revenge Body» με μία συγκινητική ιστορία παίκτριας! 

Η εκπομπή που κατάφερε να αλλάξει τη ζωή χιλιάδων ανθρώπων ήρθε και στην Ελλάδα και έκανε πρεμιέρα σήμερα, Σάββατο 16 Μαρτίου στις 17:50 στο Open.

Η Ιωάννα Λίλη μαζί με μία ομάδα διάσημων και έμπειρων διατροφολόγων αλλά και γυμναστών βρίσκεται στο πλευρό των διαγωνιζομένων με σκοπό να καταφέρουν τον πολυπόθητο στόχο τους... να πάρουν πίσω τη «χαμένη» ζωή τους...

Τα επεισόδια είναι αυτοτελή και κάθε εβδομάδα θα ζήσουμε την αγωνία των διαγωνιζομένων, τη θέλησή τους να κατακτήσουν το στόχο τους αλλά και τις αδυναμίες τους..

Στο τέλος, κάθε επεισοδίου γίνεται η αποκάλυψη του καινούργιου τους εαυτού, μέσα από ένα πάρτι που θα διοργανώνεται προς τιμήν τους. 

Στο πρώτο επεισόδιο η Αφροδίτη και η Παναγιώτα έκαναν «ποδαρικό» στο «Revenge Body» και δήλωσαν έτοιμες να τα καταφέρουν...

Η Αφροδίτη είναι μία νεαρή ηθοποιός η οποία συγκίνησε την Ιωάννα Λίλη με την προσωπική της ιστορία ζωής. Η Αφροδίτη μίλησε για το θάνατο του πατέρα της, που τη συγκλόνισε και αποκάλυψε πως πήρε τα παραπανίσια κιλά και δεν κατάφερε ποτέ μέχρι σήμερα να τα χάσει!

Δείτε τα ακόλουθα βίντεο από την πρεμιέρα της Ιωάννας Λίλη! 

 

Πηγή: gossip-tv.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα