Eurovision 2019: Αυτό είναι το τραγούδι της Κύπρου με την Τάμτα. Βίντεο

Eurovision 2019: Αυτό είναι το τραγούδι της Κύπρου με την Τάμτα. Βίντεο

Έτοιμη για μεγάλα πράγμα φαίνεται πως είναι η Κύπρος όσον αφορά και τη φετινή Eurovision. Πέρσι με την Ελένη Φουρέιρα έφτασαν ένα βήμα από την πηγή της νίκης. Φέτος, θέλουν να πάρουν τη νίκη και γι΄αυτό έγινε η επιλογή της Τάμτα. Γι΄αυτό και το τραγούδι που θα στείλουν έχει όλα τα γιουροζιονικά στοιχεία.

Περιμένοντας την Πέμπτη να ακούσουμε για πρώτη φορά το τραγούδι της Κατερίνας Ντούσκα που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον διαγωνισμό, η κυπριακή συμμετοχή δημοσίευσε το βίντεο κλιπ και το τραγούδι που θα στείλουν οι ίδιοι.

Η Τάμτα, που στο παρελθόν βρέθηκε πολύ κοντά να πάει με την Ελλάδα στη Eurovision, αλλά δεν έγινε ποτέ, τραγουδά Replay. Με τις γνωστές της εκκεντρικές στυλιστικές επιλογές να μην εκλείπουν, η Τάμτα βάζει πλώρη για πρωτιά με την Κύπρο.

Πρώτος στόχος βέβαια είναι η πρόκριση από τον ημιτελικό. Η Κύπρος θα βρεθεί στον πρώτο ημιτελικό της 14ης Μαΐου, μαζί με την Ελλάδα. Ο τελικός θα γίνει 4 μέρες αργότερα, στις 18.

Οι χώρες του Πρώτου Ημιτελικού: Σλοβενία, Λευκορωσία, Τσεχία, Μαυροβούνιο, Κύπρος, Σερβία, Φινλανδία, Πολωνία, Ουγγαρία, Εσθονία, Πορτογαλία, Σαν Μαρίνο, Ισλανδία, Γεωργία, Αυστραλία, Βέλγιο, Ουκρανία, Ελλάδα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα