Στην Υγεία μας βρε παιδιά: Τι έκανε το Survivor στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου;

Στην Υγεία μας βρε παιδιά: Τι έκανε το Survivor στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου;

Ο ερχομός του Survivor 3 έφερε πολλές αλλαγές στον ΣΚΑΪ, με το κανάλι του Φαλήρου να φέρνει τούμπα το πρόγραμμά του, ώστε να βγει στον αέρα το «Survivor Ελλάδα – Τουρκία». Και μία από τις αλλαγές που έκανε, ήταν η μετακίνηση του Σπύρου Παπαδόπουλου και της εκπομπής του, «Στην υγειά μας βρε παιδιά» το βράδυ της Παρασκευής.

Μία μετακίνηση που αποδείχτηκε σχεδόν καταστροφική, από άποψη τηλεθέασης. Η εκπομπή στην prime time ζώνη του Σαββάτου ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος, όμως, τα βράδια της Παρασκευής τα βρήκε σκούρα. Ο ανταγωνισμός τη μέρα αυτή είναι μεγάλος, ενώ και το τηλεοπτικό κοινό δυσκολεύτηκε να προσαρμοστεί στην μεγάλη αυτή αλλαγή. Άλλωστε, η εκπομπή του Σπύρου είναι μία συνήθεια χρόνων για το τηλεοπτικό κοινό, τα Σάββατα.

Τις τελευταίες ημέρες ακουγόταν έντονα το σενάριο να επιστρέψει το «Στην υγειά μας» το Σάββατο. Και η χαμηλή τηλεθέαση ήταν ο λόγος. Σύμφωνα με διάφορα δημοσιεύματα, ο Σπύρος Παπαδόπουλος είχε αντιδράσει στην μετακίνηση και στα χαμηλή νούμερα, όμως, αυτό το σενάριο δεν επιβεβαιώνεται, μιας και οι σχέσεις του με τον ΣΚΑΪ είναι άψογες. Είναι, όμως, αλήθεια ότι ο κόσμος διαμαρτυρόταν για την μετακίνηση.

Έτσι, η εκπομπή το ερχόμενο Σάββατο γυρίζει στα παλιά του λημέρια και ήδη ξεκίνησε να παίζει το τρέιλερ με καλεσμένη την Πάολα.
Τα σενάρια για το Survivor

Τι θα γίνει, όμως, με το Survivor 3; Εδώ, ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο. Το επικρατέστερο σενάριο είναι να ξεκινάει ο Σπύρος Παπαδόπουλος στις 10 το βράδυ και στις 9 μ.μ. το ριάλιτι επιβίωσης, με ένα μίνι επεισόδιο διάρκειας μόλις 1 ώρας.

Το πρόβλημα εδώ έχει να κάνει, κυρίως, με την παράλληλη μετάδοση στην Τουρκία. Και το να μην προβάλλεται καθόλου το Σάββατο είναι πρόβλημα, μιας και στη γειτονική χώρα τη μέρα αυτή κάνει καλά νούμερα τηλεθέασης.

Ένα άλλο σενάριο θέλει το ριάλιτι επιβίωσης να γυρίσει στις γνώριμες ημέρες προβολής Κυριακή – Πέμπτη, αλλά κάτι τέτοιο μοιάζει πιο δύσκολο να γίνει. Πάντως, στο τρέιλερ του «Στην υγειά μας βρε παιδιά» λένε μόνο ημέρα μετάδοσης (2/3) και όχι ώρα προβολής.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα