Συναγερμός στον ΣΚΑΪ για το Survivor 3. Έρχονται... δραστικές αλλαγές!

Συναγερμός στον ΣΚΑΪ για το Survivor 3. Έρχονται... δραστικές αλλαγές!

Περίμεναν να... "σκίσει", αλλά τα νούμερα που φέρνει ο τρίτος κύκλος του Survivor έχουν κάνει το συναγερμό να "χτυπήσει" στο στρατόπεδο του ΣΚΑΪ αλλά και στην εταιρεία παραγωγής του.

Μάλιστα, το "κακό" είναι γενικό, μιας και δεν υπάρχει θέμα μόνο ως προς την ελληνική του εκδοχή, αλλά οι αριθμοί λένε ότι δεν έχει πέραση ούτε στο τούρκικο τηλεοπτικό κοινό. Για το λόγο αυτό, έχουν ξεκινήσει σκέψεις και συσκέψεις σχετικά με το τι μέλλει γενέσθαι με το reality επιβίωσης του σταθμού του Φαλήρου.

«Κυκλοφορεί πολύ έντονα το σενάριο, ότι μπορεί να καταργηθεί το concept Ελλάδα – Τουρκία που βλέπουμε αυτή τη στιγμή!», ανέφερε ο Γιάννης Πουλόπουλος το πρωί της Τρίτης στην εκπομπή «Στη φωλιά των ΚουΚου».

Μάλιστα, μεταξύ άλλων, ο δημοσιογράφος της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής του STAR αποκάλυψε ότι υπάρχει deadline για το ριάλιτι, η οποία υπολογίζεται στις δύο εβδομάδες.

«Πρέπει να πούμε ότι και η τεράστια επιτυχία του Masterchef έχει προκαλέσει ακόμη μεγαλύτερο πονοκέφαλο στον ΣΚΑΪ. Λένε για δύο εβδομάδες να κάνουν ορισμένες ανακατατάξεις και προσθέσεις», ανέφερε στη συνέχεια ξεκαθαρίζοντας πως δεν μιλά για «διάσημους» παίκτες.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα