Πρώην παίκτρια του My Style Rocks: Έσπασα! Δάγκωνα τη γλώσσα μου

Πρώην παίκτρια  του My Style Rocks: Έσπασα! Δάγκωνα τη γλώσσα μου

Η Εύα Μπάση, η οποία έγινε γνωστή μέσα από τον δεύτερο κύκλο του «My Style Rocks» αποκάλυψε πως υπήρχε μεγάλος ανταγωνισμός μεταξύ των κοριτσιών στο παιχνίδι, αλλά και ότι ήταν σίγουρη πως θα φτάσει στον τελικό

Η ίδια μίλησε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη για τις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχτεί, ενώ δε δίστασε να αναφέρει πως εξαιτίας ενός έρωτα έφυγε από τον χώρο της τηλεόρασης. 

Για τους κριτές του «My Style Rocks» δε δίστασε να δηλώσει μεταξύ άλλων: 

«Πιστεύω ότι έκαναν τη δουλειά τους αλλά επηρεάστηκαν πάρα πολύ επειδή δήλωσα εξ΄αρχής ότι έχω έρθει για τη δημοσιότητα. Εγώ ήμουν ειλικρινής αλλά καμιά φορά η ειλικρίνεια πληρώνεται ακριβά. Δεχόμουν πολύ σκληρή κριτική».

Η Εύα Μπάση ρωτήθηκε ακόμα και για την ηλικία της και αποκάλυψε το ψέμα που είχε πει.

«Μιας και είπες ότι δεν είναι σωστό και ωραίο να ρωτάς μια γυναίκα την ηλικία της… Εκτός και αν η ίδια θέλει να τοποθετηθεί πάνω σε αυτό. Εγώ δεν έχω πει την ηλικία μου. Δεν ξέρω η συγκεκριμένη κοπέλα, τι όνειρό είδε και είπε πως έχω πει πως είμαι 26 ετών. Έλαβα μέρος στα Playmate το 2003, είχα δηλώσει ηλικία, αλλά όταν είμαστε μικρές θέλουμε να δείχνουμε πιο μεγάλες και το αντίθετο. Είχα πει λίγο παραπάνω για να λάβω μέρος. Δεν θέλω να πω περισσότερες λεπτομέρειες. Ήμουν πολύ μικρή».

Για τη συμμετοχή της στα καλλιστεία είπε: «Ήταν πολύ σκληρό και αν είχα κόρη δεν θα την προέτρεπα να πάει, ήταν πολύ ανταγωνιστικό το κλίμα και έχει πολύ σκληρή δουλειά από πίσω. Εγώ στενοχωρήθηκα γιατί δεν βγήκα πρώτη, απογοητεύτηκα. Δεν είναι τόσο αθώα τα πράγματα».

Μάλιστα μίλησε και για την σχέση με τον πατέρα της και είπε ότι δεν έχει καμία σχέση μαζί του...

 

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα