Πώς θα αξιοποιήσει τα 30.000 ευρώ η μεγάλη νικήτρια του My Style Rocks, Φωτεινή Τράκα

Πώς θα αξιοποιήσει τα 30.000 ευρώ η μεγάλη νικήτρια του My Style Rocks, Φωτεινή Τράκα

Η Φωτεινή Τράκα από την πρώτη μέρα συμμετοχής της στο παιχνίδι μόδας My Style Rocks ξεχώρισε για το στυλ της αλλά και τον χαρακτήρα της.

Χαμηλών τόνων άτομο με φυσική συστολή που ένιωθε αμήχανα μπροστά στις κάμερες και αυτό δεν κρυβόταν.

Η 26χρονη, έχει σπουδάσει Fashion Design στην Αγγλία και μια βόλτα στα social media της αποδεικνύουν το ταλέντο και τη φαντασία της, κάτι που διέκριναν και οι κριτές του My Style Rocks.

Ο Στέλιος Κουδουνάρης, σε αρκετά επεισόδια του παιχνιδιού, της είχε τονίσει πως περίμενε πολύ περισσότερα από εκείνη σε σχέση με τις υπόλοιπες παίκτριες.

Σε κάθε επεισόδιο η Φωτεινή Τράκα εξελισσόταν και γρήγορα αναδείχθηκε σε φαβορί. Το My Style Rocks έφτασε στο τέλος του και η νεαρή ελληνοαμερικανίδα κέρδισε το στέμμα αλλά και το έπαθλο των 30.000 ευρώ.

Το μεσημέρι της Δευτέρας η νικήτρια του My Style Rocks 2 κάθισε στον καναπέ της Τατιάνας Στεφανίδου στην εκπομπή Μαζί σου και μίλησε για όλα αλλά και για την εμπειρία της στο παιχνίδι αυτούς τους τέσσερις μήνες.

«Κάποια ρούχα τα αγοράζαμε μόνες μας. Κάθε εβδομάδα η παραγωγή μας έδινε από 500 ευρώ για να τα αξιοποιήσουμε σε ρούχα. Κάποια τα αγοράζαμε, κάποια όμως τα ράβαμε. Κυρίως τα ρούχα του Gala, επειδή ήταν πιο εντυπωσιακό…» ανέφερε και πρόσθεσε: «Κέρδισα το έπαθλο των 30.000 ευρώ και πέντε φορές έχω από 2.500 ευρώ την εβδομάδα… Θα ήθελα να ξεκινήσω κάποια δικά μου πράγματα μόλις πάρω τα χρήματα…».

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα