Επιστρέφει με νέα επεισόδια το Σ΄Αγαπώ Μ΄Αγαπάς!

Επιστρέφει με νέα επεισόδια το Σ΄Αγαπώ Μ΄Αγαπάς!

Αν ρωτούσε κανείς πριν μερικούς μήνες τη Δήμητρα Παπαδοπούλου και το Θοδωρή Αθερίδη για πιθανή επιστροφή του Σ΄Αγαπώ Μ΄Αγαπάς, θα απαντούσαν και οι δύο ότι δεν θέλουν να γυρίσουν στα ίδια. Όχι γιατί δεν αγάπησαν τη σειρά. Αλλά γιατί θεωρούν ότι ταίριαζε σε εκείνη την εποχή και είχε κάτι να πει τότε στον Έλληνα.

Το Σ΄Αγαπώ Μ΄Αγαπάς ήταν ένα κόνσεπτ που είχαν πάρει από τον Καναδά η Δήμητρα Παπαδοπούλου και η Φρόσω Ράλλη και το προσάρμοσαν στα ελληνικά δεδομένα. Μάλιστα, η πρώτη επιλογή τους ήταν ο Κώστας Κόκλας. Τελικά, για διάφορους λόγους δεν έκατσε η συνεργασία και αποτέλεσε ο Θοδωρής Αθερίδης τον παρτενέρ. Κάτι που εξελίχθηκε σε πολύ καλό.

Από τότε έχουν περάσει 18 χρόνια. Ο Θοδωρής Αθερίδης είχε πει σε συνέντευξη του τον περασμένο Σεπτέμβριο ότι δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει ξανά το Σ΄Αγαπώ Μ΄Αγαπάς και δεν θα το ήθελε κιόλας. Τελικά τα πράγματα ανατράπηκαν. Από το πρωί βοά το διαδίκτυο ότι η σειρά θα επιστρέψει με μερικά νέα επεισόδια. Αναφέρεται κιόλας ότι το σενάριο είναι έτοιμο από τη Δήμητρα Παπαδοπούλου.

Το πλάνο των δημιουργών λέει ότι η σειρά θα παιχτεί στην αρχή στο Youtube κι αν πάει καλά θα βρεθεί τηλεοπτική στέγη. Το κατά πόσο το συγκεκριμένο σενάριο ευσταθεί θα το δείξει ο χρόνος. Η εμπιστοσύνη στην πένα της Δήμητρας και στη χημεία της με τον Αθερίδη είναι δεδομένη. Απλώς αυτή τη στιγμή ο Θοδωρής Αθερίδης πρωταγωνιστεί σε μια σειρά που λογικά θα συνεχίσει και του χρόνου. Δεν θα είναι και πολύ εύκολο να βρεθεί και σε δεύτερο ρόλο.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα