Θέμος Αναστασιάδης: Το ΟΛΑ που έγραψε ιστορία. Τα καλύτερα

Θέμος Αναστασιάδης: Το ΟΛΑ που έγραψε ιστορία. Τα καλύτερα

Ο Θέμος Αναστασιάδης πέθανε το βράδυ της Τρίτης, 21.01.2019, σε ηλικία 61 ετών, νικημένος από τον καρκίνο, με την πορεία του στα ΜΜΕ της χώρας να είναι πολύχρονη και επιτυχημένη.

Ο Θέμος Αναστασιάδης, που έχασε την μάχη με τον καρκίνο, είχε σημειώσει αξιοσημείωτες επιτυχίες στην πολυετή δημοσιογραφική του καριέρα. Αφού αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου εργάστηκε ως πολιτικός – οικονομικός συντάκτης στις εφημερίδες Το Βήμα, Εξπρές, Ελευθεροτυπία και Καθημερινή.
Ο Θέμος Αναστασιάδης και η πορεία του στα ΜΜΕ

Για ένα σύντομο διάστημα εργάστηκε στην ΕΡΤ, ενώ ήταν από τους πρώτους που στελέχωσαν το ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9.84 του Δήμου Αθηναίων.


Στη συνέχεια ξεκίνησε συνεργασία με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, όπου παρουσίασε χιουμοριστικά talk show (Νοκ Άουτ, Μπίλιες).

Είχε δημιουργήσει μια από τις πιο επιτυχημένες εφημερίδες, το Πρώτο Θέμα, ωστόσο το πιο επιτυχημένο κεφάλαιο της πορείας του στα μέσα ενημέρωσης της χώρας, ήταν η τηλεοπτική εκπομπή ΟΛΑ.

Ξεκίνησε να προβάλλεται το 2006 στον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA. Στην συνέχεια η τηλεοπτική εκπομπή “μετακόμισε” στην συχνότητα του Ant1.

Ήταν μια εκπομπή που άλλαξε τα δεδομένα με το ιδιαίτερο concept της, το οποίο βασίζονταν στην παρουσίαση -μεταξύ άλλων- βίντεο με συρραφή αποσπασμάτων από τηλεοπτικές εκπομπές.
Δείτε αποσπάσματα από την τηλεοπτική εκπομπή ΟΛΑ

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα