Το Τατουάζ: Η Τατιάνα σοκάρεται μόλις λαμβάνει ένα πακέτο

Το Τατουάζ: Η Τατιάνα σοκάρεται μόλις λαμβάνει ένα πακέτο

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς To τατουάζ, στον τσακωμό Νικόλα και Αθηνάς τώρα εμπλέκεται και μια… χήρα!

O Τόνυ θέλει να αποδείξει ότι το δυστύχημα έγινε λόγω βλάβης του αυτοκινήτου και ξεκινάει τις διαδικασίες με την ασφαλιστική εταιρία. Η Ελένη και ο Αλέξανδρος μιλούν με τον Μάνο για να ξεκινήσει τις διαδικασίες του διαζυγίου. Ο Αλέξανδρος γίνεται έξαλλος καθώς ακούει την Άννα να μιλάει με τον Τόνυ και να του λέει κάτι άκρως παρεξηγήσιμο! Η Τατιάνα σοκάρεται μόλις λαμβάνει ένα πακέτο που έχει άμεση σχέση με την ταυτότητα του Γενάρη!

Η Τατιάνα και η Αθηνά συνεχίζουν να μην δίνουν σημασία στα στοιχεία που φτάνουν στο τμήμα κι αφορούν στον σήριαλ κίλερ. Η Τατιάνα είναι ακόμα επηρεασμένη από τον χωρισμό της με τον Τόνυ και την απώλεια του παιδιού, ενώ η Αθηνά δεν μπορεί να ξεπεράσει το σοκ από τον γάμο της. Ο Αλέξανδρος δεν χάνει ευκαιρία να δείχνει στην Άννα πόσο πολύ ζηλεύει, αλλά παράλληλα να της επιβεβαιώνει και πόσο πολύ την αγαπάει. Η Ελένη προχωράει με το διαζύγιο, αλλά και ο Ορφέας δείχνει να το σοβαρεύει με την Χριστίνα, παρά τον θυμό που νιώθει. 

Ο Σωκράτης βλέπει ότι η δουλειά στη μουσική σκηνή πέφτει και ο Παύλος του κάνει μια απρόσμενη πρόταση… Ο Θεοχάρης και η Βέρα έρχονται αντιμέτωποι με την άρνηση του Μάριου να μετακομίσουν στην Ελλάδα. Η Όλγα ετοιμάζεται να υποδεχτεί τη Λήδα στα Μετέωρα, αγνοώντας το επικίνδυνο σχέδιο της Σάσας...

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα