Η Κατερίνα Λέχου μπαίνει στη Φριτέζα και φέρνει τα πάνω κάτω

Η Κατερίνα Λέχου μπαίνει στη Φριτέζα και φέρνει τα πάνω κάτω

Σχεδόν 10 χρόνια μετά τη συνύπαρξή τους στην πετυχημένη σειρά, «Ευτυχισμένοι Μαζί» στο Mega, οι τηλεοπτικοί δρόμοι του Γιάννη Μπέζου και της Κατερίνας Λέχου συναντώνται και πάλι. Αυτή τη φορά στην πετυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, «Πέτα τη φριτέζα» όπου η ηθοποιός θα εμφανισθεί σε γκεστ ρόλο - έκπληξη. Μάλιστα, ο ερχομός της στο Φτασμένο θα φέρει τα πάνω κάτω και δη στη ζωή του «Ανδρέα Μπασκιά» (Γιάννης Μπέζος), ο οποίος θα την ερωτευτεί.

Η Λέχου θα υποδυθεί τη γνωστή σομελιέ, Δονούσα Μπέη, την οποία θα καλέσει στο Φτασμένο ο Κίμωνας Ορλώφ (Φάνης Μουρατίδης), προκειμένου να τον βοηθήσει στην κατάκτηση του αστεριού Μισελέν.

Σύμφωνα με το σενάριο, ο Αντρέας γνωρίζει τη Δονούσα και την ερωτεύεται κεραυνοβόλα. Στο πρόσωπο της, βλέπει την επόμενη μεγάλη του αγάπη και η Φάλον το επόμενο θύμα δολοφονίας στο Φτασμένο.

Η Δονούσα έχει πάρει τη δουλειά της πολύ σοβαρά και το – πρόσφατο -  διαζύγιο της, βαριά. Η εμφάνισή της στη Λαγουδέρα θα φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή του Αντρέα αλλά και όλων αφού ο Αντρέας θα την ερωτευτεί με την πρώτη ματιά και θα χάσει το μυαλό του.

Όπως είδαμε και στο τρέιλερ, η Κατερίνα Λέχου μπαίνει στο αποψινό επεισόδιο της σειράς.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα