Μιχάλης Λεβεντογιάννης: Αυτός είναι ο λόγος που αποχωρεί από Το Τατουάζ

Μιχάλης Λεβεντογιάννης: Αυτός είναι ο λόγος που αποχωρεί από Το Τατουάζ

Οι περισσότεροι τον γνωρίσαμε ως «Τόνι» μέσα από τη σειρά «Το Τατουάζ». Ο λόγος για τον Μιχάλη Λεβεντογιάννη, ο οποίος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Plan Be που κυκλοφορεί με την εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος», αποκάλυψε την αποχώρηση του από τον τρίτο κύκλο της σειράς.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτή η ανακοίνωση δε θα αρέσει καθόλου στις θαυμάστριές του.

Ακολουθεί ένα μικρό απόσπασμα της συνέντευξης:

Τι σου έχει δώσει αυτή η διετής συμμετοχή σου στο «Τατουάζ»;

«Αναγνωρισιμότητα στο ευρύ κοινό».

Και τι σου έχει στερήσει;

«Ελεύθερο χρόνο».

Θεωρείς ότι ένα επιτυχημένο, καθημερινό ή σχεδόν καθημερινό σίριαλ βοηθάει έναν ηθοποιό λόγω της προβολής που του προσφέρει; Ή μπορεί να τον φθείρει, να τον ταυτίσει στα μάτια του κοινού με έναν συγκεκριμένο ρόλο και να τον δυσκολέψει στις μετέπειτα επιλογές του;

«Πιστεύω ότι το ‘κάψιμο’ σε τέτοιες δουλειές είναι καθαρά θέμα διαχείρισης του ηθοποιού. Αν είσαι σε μια σειρά που παίζεται πέντε χρόνια και έχει επιτυχία, σίγουρα ο κόσμος θα ταυτιστεί με τον ηθοποιό και με τον ρόλο.

Νομίζω ότι ένας σωστός χρόνος για να κάνεις μια τέτοια δουλειά (από τη στιγμή που δεν θα σου λείπει τίποτα, ούτε από οικονομικής απόψεως ούτε από καλλιτεχνικής, και θέλεις παράλληλα να κάνεις και τελείως διαφορετικά πράγματα) είναι 2-3 χρόνια».

Το «Τατουάζ» θα συνεχίσει και για τρίτη σεζόν. Θα είσαι σε αυτήν;

«Όχι, δεν θα είμαι».

Προσωπική απόφαση, επειδή θέλεις να κάνεις κάποια άλλα πράγματα ή ολοκληρώνεται ο ρόλος σου;
«Θέλω να κάνω, όντως, άλλα πράγματα, τα οποία είναι τελείως διαφορετικά και δεν ταιριάζουν με τους χρόνους των γυρισμάτων. Θέλω, επίσης, να κάνω και κάποια πράγματα στο θέατρο – επειδή, όμως, το ‘Τατουάζ’ είναι μια σειρά με μεγάλη επιτυχία και έχει πολύωρα γυρίσματα, θα ήταν δύσκολο να επιτευχθούν. Οπότε, από αυτήν την άποψη και μόνο, σκέφτηκα να μη συνεχίσω την επόμενη σεζόν…».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα