Η ανάρτηση της Σοφίας Τσίπα για την απόλυσή της από τον ΣΚΑΪ

Αίσθηση έχει προκαλέσει η απόφαση του ΣΚΑΪ να προχωρήσει σε μαζικές απολύσεις με του εργαζόμενους του καναλιού να απαντούν με 48ωρη απεργία από το πρωί του Σαββάτου.

Τον δικό της τρόπο να πει «αντίο» μετά την απόλυσή της από τον ΣΚΑΪ βρήκε η δημοσιογράφος Σοφία Τσίπα.

Η Σοφία Τσίπα, με μια ανάρτησή της στο Facebook μιλά με συγκίνηση για τα δέκα χρόνια που πέρασε στο κανάλι του Φαλήρου και τις δουλειές που σημάδεψαν την εκεί πορεία της.

Με αισιοδοξία και με μόνο καλά λόγια για τους συναδέλφους της η δημοσιογράφος, μιλά για την απόφασή της να αφήσει το θέατρο και να ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία.

Αναφέρεται στις πρώτες τις δουλειές και συνεργασίες τις, όπως αυτές με την Πόπη Τσαπανίδου και τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο ενώ δεν παραλείπει να αναφερθεί και στην εκπομπή «Ο κόσμος ανάποδα», την οποία, όπως σημειώνει επισκέφθηκε η αφρόκρεμα τον Ελλήνων καλλιτεχνών.

«Δέκα χρόνια και δέκα ημέρες είναι αυτά. Με γέλια, με αγάπη, με φωνές, με δάκρυα. Με στιγμές αλησμόνητες. Με δύσκολες στιγμές. Με δουλειά σκληρή. Ξενύχτι, λύσσα. Πείσμα για τη νίκη. Ώσπου τα καταφέραμε…

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τους φίλους καρδιάς που έκανα», γράφει μεταξύ άλλων.

Τέλος, ευχαριστεί το κανάλι για όλα αυτά τα χρόνια, ακόμα και για το «pushάρισμα», όπως χαρακτηρίζει την απόλυσή της, που δεν αναφέρει πως δυσκολευόταν από μόνη της να τολμήσει.

sputniknews

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ