Σκληρή απάντηση στον Ευθύμη Ζησάκη: Τζάμπα μάγκες

Σκληρή απάντηση στον Ευθύμη Ζησάκη: Τζάμπα μάγκες

Απίστευτο παρασκήνιο και κακός χαμός έχει γίνει τις τελευταίες μέρες μετά από τις δηλώσεις που έκανε ο Ευθύμης Ζησάκης, ότι κάνει πρόβες για την παράσταση Toc Toc που έχει κάνει πρεμιέρα με άλλο πρωταγωνιστή! Τον ρόλο παίζει πλέον ο Νίκος Πολυδερόπουλος. Όλοι έμειναν με το στόμα ανοιχτό, το θέατρο τον διέψευσε, αλλά ο ίδιος επανέρχεται με νέες δηλώσεις του στο Πρωινό, για να πάρει μια σκληρή απάντηση από τον Κώστα Σπυρόπουλο.

Ο Ευθύμης Ζησάκης δηλώνει στην Άννα Ζηρδέλη: «Το Θέατρο Ήβη με πλησίασε, μου έκανε μια πρόταση και συγκεκριμένα ο άνθρωπος που ηγείται της παράστασης Toc-Toc. Ξεκινήσαμε κάποιες πρόβες, μείναμε σε μια ανοιχτή συζήτηση στο τι θα κάνουμε σε σχέση με την παράσταση, όπου σε εκείνη την ανοιχτή συζήτηση ήταν το μεσοδιάστημα της Θεσσαλονίκης. Συζητήσαμε ότι από 7 Ιανουαρίου θα συνεχίσουμε στην Αθήνα στο Toc-Toc στο Θέατρο Ήβη. Εμένα αυτό μου κόστισε και άλλες δουλειές, οι οποίες μου έγιναν. Έκανα πρόβα μόνος μου για να μπορέσω να ενσωματωθώ σε ένα σύνολο.

Η ανοιχτή συζήτηση με το θέατρο και με τον Κώστα Σπυρόπουλο ήταν ότι ερχόμενοι από τη Θεσσαλονίκη, ενσωματωνόμαστε και ξεκινάμε στην Αθήνα. Όταν λέμε κάτι μπορεί στα θέατρα να μην υπάρχουν συμβόλαια, αλλά υπάρχει λόγος. Υπήρξε λόγος ότι από 7 Γενάρη θα ενσωματωθώ στο Toc-Toc. Σε κάποια πράγματα δεν ήμουν έτοιμος όπως θα έπρεπε. Το αναγνωρίζω αυτό γιατί είχα πάρα πολλές άλλες δραστηριότητες. Είμαι εδώ για να δεχτώ και τα πυρά και τις δάφνες σε οτιδήποτε και αν κάνω.

Στις 7 Γενάρη ξεκίνησαν χωρίς να έχω καμία ενημέρωση. Προσπάθησα να επικοινωνήσω με τους υπεύθυνους αλλά δεν υπήρχε αντίκρυσμα. Δεν γνώριζα πως έγινε η πρεμιέρα τη Δευτέρα. Καλοτάξιδο το έργο. Δεν έχω καμία πικρία μέσα μου».

Στο Πρωινό διάβασαν την δήλωση που έκανε ο Κώστας Σπυρόπουλος: «Ο λόγος του καθενός είναι το παρελθόν του και οι διαδρομές του! Είμαι στο θέατρο από 10 χρονών παιδί! Πολλά χρόνια! Δεν ασχολούμαστε με αυτούς που φεύγουν αλλά με αυτούς που μένουν! Με αυτούς που ήρθαν για να μείνουν και αυτοί που ήρθαν για να μείνουν είναι οι ηθοποιοί που δεν στήνουν τους συναδέλφους τους στην πρόβα, είναι αυτοί που δεν τους παίρνει ο ύπνος στην πρόβα από χτεσινές ή προχθεσινές κραιπάλες, είναι αυτοί που δεν στέλνουν συνέχεια μηνύματα ότι θα αργήσουν γιατί έχουν γύρισμα ενώ δεν έχουν, είναι αυτοί που ασχολούνται με τον ρόλο τους και όχι με το πώς θα κάνουν ντόρο χωρίς λόγο.

Τι λόγο να δώσεις σε κάποιον που δεν έχει λόγο; Υπάρχει λόγος; Η παράσταση αυτή προχώρησε και θα προχωρήσει κρατώντας αυτούς που αξίζουν την αφοσίωσή της! Ένας ολόκληρος θίασος ταλαιπωρήθηκε χωρίς λόγο …μόνο και μόνο επειδή έδειξε ανοχή και κατανόηση σε αλλεπάλληλες μετάνοιες και βαριές συγγνώμες από τζάμπα μάγκες»!

 

zappit

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα