Power of love: Οι τηλεθεατές έδωσαν τον Γιάννη και την Αργυρώ με αυτές τις φωτό

Power of love: Οι τηλεθεατές έδωσαν τον Γιάννη και την Αργυρώ  με αυτές τις φωτό

Στο χθεσινό επεισόδιο του Power Of Lοve, συζητήθηκε πολύ το θέμα, αν η Αργυρώ Τσιοράνου και ο Γιάννης Κοπιδάκης γνωρίζονται από πριν.

Οι δυο τους το αρνήθηκαν, ενώ ο Γιάννης συνέχισε να υπερασπίζεται την άποψή του ότι μια φορά την είχε δει σε ένα club και προσπάθησε να της μιλήσει αλλά δεν τα κατάφερε! 

Παρόλο που η Μαρία Μπακοδήμου τους ρώτησε για ποιο λόγο έσβησαν ταυτόχρονα τα προφίλ τους στα social media και έφτιαξαν καινούργια, βρήκαν τον τρόπο να δικαιολογηθούν, με την Αργυρώ να λέει χαρακτηριστικά πως της χάκαραν το προφίλ!

Οι χρήστες του Instagram, ωστόσο, αποφάσισαν να το ψάξουν λίγο περισσότερο.

Πιο συγκεκριμένα, μία φωτογραφία στο προφίλ του Γιάννη έχει προκαλέσει αναταραχή στα social media, καθώς δίπλα του φαίνεται μία γυναικεία φιγούρα που είναι ξανθιά και φοράει χρυσό ρολόι.

Με ένα σχεδόν ίδιο χρυσό ρολόι έχει ποζάρει και η Αργυρώ σε μία φωτογραφία που έχει δημοσιεύσει στο δικό της προφίλ στο Instagram.

Έτσι, δεν έλειψαν τα σχόλια κάτω από την φωτογραφία του Γιάννη, καθώς πολλοί χρήστες αναρωτιούνταν και ρωτούσαν επίμονα αν η γυναίκα- μυστήριο δίπλα του είναι η Αργυρώ.

Δείτε τις σχετικές εικόνες παρακάτω…

 

 

 

 

 

 

enikos

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα