Στέλιος Χανταμπάκης: Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι κέρδισα το Nomads

Στέλιος Χανταμπάκης: Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι κέρδισα το Nomads

Ο Στέλιος Χανταμπάκης με τις ικανότητές του στα αγωνίσματα, το ήθος του, την επιμονή του και τη αγάπη του κόσμου κατάφερε να στεφθεί νικητής του Nomads Μαδαγασκάρη.

Ο μεγάλος νικητής του ριάλιτι επιβίωσης έκανε την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram, τονίζοντας στη λεζάντα των εικόνων που ανέβασε πως ακόμη να πιστέψει ότι είναι ο νικητής. «Δεν ξέρω τι έγινε ούτε πως έγινε… σίγουρα κάτι με βοήθησε… δεν μπορώ να το πιστέψω.. Σας ευχαριστώ μέσα από τη καρδιά μου… δεν έχω λόγια δε ξέρω τι να πω ο,τι και να γράψω μου φαίνεται λίγο για να σας περιγράψω πως νιώθω.. έχω χάσει το μυαλό μου.. Σας ευχαριστώ όλους, υγεία και χαρές σε εσάς και τις οικογένειες σας. Τα μηνύματα σας με συγκινούν.. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ», έγραψε.

 

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Δεν ξέρω τι έγινε ούτε πως έγινε... σίγουρα κάτι με βοήθησε... δεν μπορώ να το πιστέψω..Σας ευχαριστώ μέσα από τη καρδιά μου... δεν έχω λόγια δε ξέρω τι να πω ο,τι και να γράψω μου φαίνεται λίγο για να σας περιγράψω πως νιώθω.. έχω χάσει το μυαλό μου.. Σας ευχαριστώ όλους,υγεία και χαρές σε εσάς και τις οικογένειες σας. Τα μηνύματα σας με συγκινούν.. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ #hantampakakia #nomads2018 #nosybe #madagascar #ant1 #winner ##

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stelios Hantampakis (@stelioshantampakis) στις24 Δεκ, 2018 στις 8:51 πμ PST

protothema

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα