Στην υγειά μας ρε παιδιά: Τι θα δούμε την παραμονή των Χριστουγέννων

Στην υγειά μας ρε παιδιά: Τι θα δούμε την παραμονή των Χριστουγέννων

Μία ξεχωριστή βραδιά έχει ετοιμάσει για την Παραμονή των Χριστουγέννων η εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» στις 21:00 στον ΣΚΑΪ.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος με αγαπημένους φίλους και καταξιωμένους ηθοποιούς τραγουδούν και χορεύουν δημιουργώντας μια όμορφη ατμόσφαιρα.

Η βραδιά ξεκινάει με Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και αγαπημένες ξένες επιτυχίες από μια παρέα εξαιρετικών τενόρων και σοπράνο: την σοπράνο Κάτια Πάσχου, την mezzo σοπράνο Ελένη Δάβου, τον τενόρο Αντώνη Κορωναίο και τον βαρύτονο Παντελή Κοντό υπό την καθοδήγηση του μαέστρου Παναγή Μπαρμπάτη.

Ο Κώστας Μακεδόνας εμφανίζεται στο πλατό της εκπομπής για μία μοναδική guest εμφάνιση. Το κέφι απογειώνεται όταν τραγουδάει αγαπημένες επιτυχίες.

Το μικρόφωνο παίρνουν και οι ηθοποιοί.

Με πολύ κέφι ο Γιάννης Μπέζος, ο Θανάσης Αλευράς, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και ο Σπύρος Παπαδόπουλος ξεκινούν το λαϊκό πρόγραμμα της βραδιάς με το τραγούδι «Όμορφη που ήταν η παλιοπαρέα».

Ο Γιάννης Μπέζος κρατάει αμείωτο το κέφι και αφιερώνει το τραγούδι «Γλυκέ μου τύραννε» στη συνάδελφό του Τζένη Μπότση.

Ο Κρατερός Κατσούλης τραγουδάει και ξεσηκώνει τη Σάσα Σταμάτη στο χορό.

Στην παρέα και οι ηθοποιοί: Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Χρύσα Ρώπα, Παύλος Ορκόπουλος, Μαρίνα Ασλάνογλου, Τάνια Τρύπη, Ευαγγελία Μουμούρη, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Χριστίνα Αλεξανιάν, Γιώργος Χρανιώτης, Αλμπέρτο Εσκενάζυ, Χρήστος Σπανός, Άννα Μενενάκου, Νίκη Λάμη, Πηνελόπη Πλάκα, Παναγιώτης Πετράκης, Ναταλία Μίγδου και Χριστίνα Στεφανίδη, η παρουσιάστρια Κωνσταντίνα Ευρυπίδου, ο μετεωρολόγος Τάσος Αρνιακός και οι τραγουδίστριες Κατερίνα Λιόλιου και Μαρία Γράμψα.

Στην εκπομπή χαρίζει μοναδικές μελωδικές στιγμές και ο δεξιοτέχνης του μπουζουκιού, μουσικός και συνθέτης Μανώλης Καραντίνης.

«Στην υγειά μας ρε παιδιά» Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου στις 21.00.

thepressroom

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα