Το πρωτοσέλιδο Καθημερινής: Στη βία απαντάμε με τη δουλειά μας

❤️ Αυτό το άρθρο άρεσε σε 1010 άτομα
Το πρωτοσέλιδο Καθημερινής: Στη βία απαντάμε με τη δουλειά μας

Η εφημερίδα «Καθημερινή» κυκλοφόρησε σήμερα κανονικά και είναι στα περίπτερα παρά τις προφανείς αντιξοότητες μετά την τρομοκρατική επίθεση στο κτίριο όπου στεγάζεται μαζί με τον ΣΚΑΙ.

Στο πρωτοσέλιδό της η εφημερίδα δημοσιεύει ως κεντρική φωτογραφία μια μεγάλη ομάδα εργαζομένων στην αίθουσα σύνταξης με τον τίτλο : Στη βία απαντάμε με τη δουλειά μας

Όπως αναφέρει η εφημερίδα στην λεζάντα :

«Η φωτογραφία χθες το απόγευμα στην αίθουσα σύνταξης της Κ, είναι η απάντησή μας σε εκείνους που επιχείρησαν να πλήξουν την ενημέρωση, την πολυφωνία, την ίδια τη δημοκρατία, με τη βομβιστική επίθεση εναντίον του κτιρίου στο οποίο στεγάζονται τα γραφεία της εφημερίδας και ο ΣΚΑΙ. Γιατί το κτίριο είναι πρωτίστως οι άνθρωποι που εργάζονται σε αυτό. Η εφημερίδα μας συμπλήρωσε προ ημερών τα 30.000 φύλλα. Πολλά εκδόθηκαν υπό αντίξοες συνθήκες. Συνεχίζουμε…»

Διαβάστε ακόμα: Τίνα Μεσσαροπούλου: Επιστροφή στο Happy Day μετά την υγειονομική περιπέτεια του Γιώργου Μυλωνάκη

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα