Ντορέττα Παπαδημητρίου: Πώς χάλασε το deal με τον ΑΝΤ1. Τι αποκάλυψε η ίδια

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Πώς χάλασε το deal με τον ΑΝΤ1. Τι αποκάλυψε η ίδια

Τελικά θα πάει ή όχι η Ντορέττα Παπαδημητρίου στον ΑΝΤ1. Και αν όντως πάει θα αναλάβει πρωινό ή θα είναι στην κριτική επιτροπή του YFSF; Πριν από μερικές μέρες, η παρουσιάστρια είχε εμφανιστεί σχεδόν σίγουρη ότι θα αναλάμβανε το πρωινό του Σαββατοκύριακου του καναλιού:

«Έχω κάνει προχωρημένες συζητήσεις για το πρωινό του Σαββατοκύριακου». Λίγες μέρες αργότερα, η ίδια δήλωνε στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου:

«Έχει γίνει όντως συζήτηση με τον ΑΝΤ1 και αρκετά προχωρημένη να κάνουμε το ψυχαγωγικό κομμάτι μιας ενιαίας εκπομπής. Αν θα είναι θα είναι απέναντι σας».

Τι άλλαξε, όμως, μέχρι τη χθεσινοβραδινή της δήλωση Στη φωλιά των Κου Κου;

Η Ντορέττα δήλωσε στις κάμερες χθες το βράδυ :

«Δεν είμαι πρόσωπο του ΑΝΤ1. Έχω συζητήσει με τον ΑΝΤ1 για το Σαββατοκύριακο -αυτή ήταν η κουβέντα μας- αλλά προς το παρόν δεν έχει εξελιχθεί αυτή η συζήτηση και έχει μείνει μόνο ως κουβέντα. Οπότε, σίγουρα δεν θα έλεγα πως είμαι πρόσωπο του ΑΝΤ1. Συζητάω και άλλα πράγματα και πιστεύω ότι μέσα στις επόμενες μέρες θα μπορώ να πω με σιγουριά τι θα κάνω».

Για τη φημολογούμενη συμμετοχή της στο YFSF, είπε ότι θα το σκεφτόταν, ωστόσο δεν της έχει γίνει πρόταση:

«Δεν μου έχει προταθεί επισήμως ποτέ η κριτική επιτροπή του Your Face Sounds Familiar. Θα την σκεφτόμουν μια τέτοια κίνηση αλλά δεν μου έχει γίνει».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα