Μενεγάκη: Τι ψέμα είπε όταν στόλιζαν το δέντρο με τον Ματέο και τα παιδιά;

Μενεγάκη: Τι ψέμα είπε όταν στόλιζαν το δέντρο με τον Ματέο και τα παιδιά;

Όπως σε κάθε σπίτι έτσι και σε αυτο της Ελένης Μενεγάκη το Σαββατοκυριακο αυτό είχε... στόλισμα!

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε μέσα από την εκπομπη της το μεσημέρι της Δευτέρας ότι στόλισε το δέντρο με τα παιδιά της! Και φυσικά, δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί στις οικογενειακές τους στιγμές.

Κάτι που, μάλιστα, έγινε στην αρχή της εκπομπής της, λίγο αφότου είπε την πρώτη «καλησπέρα» στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από το επίσης στολισμένο χριστουγεννιάτικα πλατό της.

«Τώρα μάλιστα. Κάτσε να μπω να το απολαύσω. Να κάνω τη βόλτα μου. Έτσι λίγο να νιώσω. Τώρα ναι. Καλή μας εβδομάδα. Χρόνια μας πολλά. Γιατί τα χρόνια πολλά ξεκινάνε μόλις ξεκινάνε και οι στολισμοί. Δε μπορεί να φτιάχνουμε το σπίτι μας, το σπίτι που κοιμόμαστε και να μη φτιάχνουμε το δεύτερο μας σπίτι, που είναι το επαγγελματικό μας σπίτι. Κάθε χρόνο το κάνουμε και πιο ωραίο. Αγαπημένο κόκκινο και χρυσό. Αγαπημένη περίοδος. Μια περίοδος που είναι για όλους, όχι μόνο για τα μικρά παιδιά», είπε η βασίλισσα της μεσημεριανής ζώνης.

Στη συνέχεια, δε, αποκάλυψ τον διάλογο που είχε με τον σύζυγό της, Μάκη Παντζόπουλο αλλά και το ψεματάκι που είπαν στα παιδιά.

«Θυμάστε που σας έλεγα το πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε κάθε χρόνο για το ποιος θα βάλει το αστέρι; Εγώ το έβαλα χτες το αστέρι! Όλοι ψάχναμε τα αστέρια και ήταν έτοιμα να πέσουνε σε κλάματα… και του λέω «Κρύψ’ το το αστέρι. Εξαφάνισέ το! Όταν είδα ότι ηρέμησε το σύστημα και άδειασε το σπίτι, του είπα: “Φέρε να βάλουμε ένα αστέρι πάνω να πούμε ότι το έβαλε ο Άγιος Βασίλης γιατί θα πλακωθούνε και θα χαλάσει η μέρα”», εξήγησε.

Δείτε το βίντεο του gossip.tv


Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα