Nomads: Συγκινεί ο Mike. Κλαίει με λυγμούς ο Βασιλόπουλος

Nomads: Συγκινεί ο Mike. Κλαίει με λυγμούς ο Βασιλόπουλος

Το Nomads Μαδγασκάρη επιφυλάσσει άφθονες συγκινήσεις στο αποψινό επεισόδιο. Οι παίκτες των Επίλεκτων κέρδισαν χθες το έπαθλο επικοινωνίας και μιλούν με τους δικούς τους ανθρώπους μετά από καιρό. Ιδιαίτερα συγκινητικές όμως είναι οι περιπτώσεις του Mike με τους γονείς του, αλλά και του Χρήστου Βασιλόπουλου.

Ο νεαρός ράπερ, δεν μπορούσε να κρατήσει τα δάκρυά του όση ώρα μιλούσε με τους γονείς του. «Έπαθα σοκ, έπαθα ζημιά. Ήταν πολύ έντονο. Όταν μιλάς κάθε μέρα με έναν άνθρωπο είναι πολύ δύσκολο να μην τον ακούς για ένα μήνα και όταν τον ξανακούς είναι κάτι τρομερό», σημείωσε αρχικά και αποκάλυψε: «Οι γονείς μου είναι δύο υπέροχοι άνθρωποι είναι τα πάντα μου. Είναι πραγματικά όλη μου η ζωή. Δεν μπορούσαν οι γονείς μου να φέρουν στον κόσμο ένα παιδί και με υιοθέτησαν. Οπότε χρωστάω τα πάντα σε αυτούς τους ανθρώπους, μου έχουν προσφέρει τα πάντα. Είμαι πολύ γεμάτος στη ζωή μου».

Από την πλευρά του ο Χρήστος Βασιλόπουλος, μίλησε με τη μαμά του, η οποία του διευκρίνισε ότι οι τελευταίες της εξετάσεις ήταν καλές. «Είχα ένα άγχος για την υγεία της, γιατί η μαμά μου έχει περάσει δύο φορές καρκίνο και είναι ίσως ο μεγαλύτερος φόβος που έχω στη ζωή μου, να φύγει η μάνα μου», δήλωσε ξεσπώντας σε λυγμούς.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα