Nomads: Οι πρώτες κόντρες ανάμεσα στους "Επίλεκτους" και τους "Εισβολείς"

Nomads: Οι πρώτες κόντρες ανάμεσα στους "Επίλεκτους" και τους "Εισβολείς"

Με άγριες διαθέσεις μπήκαν οι "Εισβολείς" στο Nomads!

Σύμφωνα με το Πρωινό του ΑΝΤ1, ήδη ξεκίνησαν οι πρώτες κόντρες ανάμεσα στους «Επίλεκτους» και στους "Εισβολείς" , δηλαδή τους πρώην παίκτες του Survivor που μπαίνουν στο παιχνίδι. 

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στο «Πρωινό», οι «επίλεκτοι» έπαθαν σοκ όταν αντίκρυσαν τους «εισβολείς» και μάλιστα, οι εντάσεις δεν άργησαν να έρθουν…

Συγκεκριμένα, ο πρώτος καυγάς διαδραματίστηκε ανάμεσα στον Χρήστο Βασιλόπουλου και τον Κώστα Αναγνωστόπουλο οι οποίοι λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια, ενώ ένταση υπήρξε επίσης, ανάμεσα στον Ορέστη Τσανγκ και τον Δημήτρη Μαρμαρά. Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος και ο Αλέξανδρος Σίαρς ήταν το τρίτο «ζευγάρι» που διαφώνησε έντονα…«Με το που είδαν οι επίλεκτοι τους εισβολείς, δεν μπορείτε να φανταστείτε τι έγινε! Η πρώτη κόντρα δημιουργήθηκε μεταξύ του Χρήστου Βασιλόπουλου και του Κώστα Αναγνωστόπουλου, σχεδόν πιάστηκαν στα χέρια. Στην επόμενη κόντρα πρωταγωνιστές είναι ο «DIMAR», ενώ το τρίτο αντίπαλο ζευγάρι είναι ο Νάσος Παπαργυρόπουλος και ο Αλέξανδρος Σίαρς» είπε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Δείτε στο βίντεο αποκλειστικές εικόνες

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα