Έλα Χαμογέλα: Βγήκε μέσω instagram η εκπομπή της Χρηστίδου

Έλα Χαμογέλα: Βγήκε μέσω instagram η εκπομπή της Χρηστίδου

Με περίπου 25 λεπτά καθυστέρησης βγήκε στον αέρα η δεύτερη εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου. Η παρουσιάστρια καλημέρισε αρχικά μέσω instagram αφού ένα τεχνικό πρόβλημα κράτησε την εκπομπή του OPEN μακριά από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

«Εδώ είμαστε. Η εκπομπή συνεχίζεται, δεν έχει κοπεί. Δεν θέλω να ταραχτείτε επειδή είναι ήδη δέκα και δεν είμαστε στον αέρα. Να ξεκινήσουμε την εκπομπή στο instagram; Και μετά στην πορεία βγαίνει και στον αέρα», έλεγε στους followers της η Σίσσυ Χρηστίδου.

Λίγο αργότερα ο Κωνσταντίνος Βασάλος θα ήταν ο πρώτος που θα σχολίαζε το τεχνικό πρόβλημα που καθυστέρησε την έναρξη της δεύτερης τους εκπομπής: «Χθες ο Παύλος είπε στην πρεμιέρα πήγαν όλα καλά. Αύριο θα γίνουν όλα στραβά. Να το!»

«Υπήρχε ένα τεχνικό προβληματάκι. Έχει δίκιο. Ανέβασα όμως και στο instagram ένα story για να καταλάβετε ότι δεν έχει κοπεί η εκπομπή. Είναι ακόμα εδώ», συνέχισε η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Ναι μην κατεβείτε σε διαδήλωση αν δεν δείτε την εκπομπή. Σας προετοιμάζουμε. Γιατί είχατε αγωνία», συμπλήρωσε ο Παύλος Σταματόπουλος.

zappit

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα