Μπάγια Αντωνοπούλου: Γιατί απουσιάζει από το Καλημέρα Ελλάδα

Μπάγια Αντωνοπούλου: Γιατί απουσιάζει από το Καλημέρα Ελλάδα

Τι έχει συμβεί ανάμεσα στον Γιώργο Παπαδάκη και την Μπάγια Αντωνοπούλου;

Από την περασμένη Τετάρτη, η Μπάγια Αντωνοπούλου δεν έχει εμφανιστεί στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα». Στην αρχή ο Γιώργος Παπαδάκης έκανε λόγο για αδιαθεσία της συνεργάτιδάς του, ενώ το πρωί της Παρασκευής έκανε λόγο για εντάσεις λόγω κούρασης. Ο Κώστας Τσουρός στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται, έδωσε όλο το παρασκήνιο ανάμεσα στην Μπάγια Αντωνοπούλου και τον Γιώργο Παπαδάκη όπως προέκυψε από το ρεπορτάζ του.

«Αυτά που θα σας μεταφέρω είναι από αυτόπτες μάρτυρες. Γιατί δυστυχώς έγινε ένα περιστατικό ανάμεσα στον Γιώργο Παπαδάκη και στην Μπάγια Αντωνοπούλου όταν τελείωσε η εκπομπή τους μέσα στο πλατό. Αυτό σημαίνει ότι ήταν εκεί οι τεχνικοί και όλοι οι εργαζόμενοι που συμμετέχουν στην εκπομπή, οπότε μας ενημέρωσαν αυτόπτες μάρτυες ότι διαδραματίστηκε ένα πάρα πολύ άσχημο περιστατικό ανάμεσα στον Γιώργο Παπαδάκη και την Μπάγια Αντωνοπούλου. Αν προσέξατε ο Γιώργος ΠΑπαδάκης την πρώτη μέρα είπε ότι είναι άρρωστη, γιατί η Μπάγια δεν πήγε, προσπάθησε κάπως να το καλύψει, μετά όμως αναφέρθηκε σε κάποιες εντάσεις που έχουν οι «οικογένειες». Δυστυχώς η ένταση που δημιουργήθηκε ανάμεσα στον Γιώργο Παπαδάκη και στην Μπάγια Αντωνοπούλου δεν λύθηκε.

Όταν τελείωσε η εκπομπή. Με το που έκλεισαν τα φώτα της εκπομπής μέσα στο πλατό, ο Γιώργος Παπαδάκης άρχισε να φωνάζει στην Μπάγια Αντωνοπούλου. Αυτό που της έλεγε ήταν ότι δεν είναι δυνατόν καθ’όλη τη διάρκεια της εκπομπής να ασχολείσαι με το κινητό σου και να στέλνεις μηνύματα και να σερφάρεις. Ήταν πάρα πολύ άσχημος ο τρόπος του Γιώργου Παπαδάκη. Η Μπάγια Αντωνοπούλου έβαλε τα κλάματα και επειδή συνέχισε ο Γιώργος Παπαδάκης να της φωνάζει, η Μπάγια Αντωνοπούλου σηκώθηκε και έφυγε κλαίγοντας, διότι δεν μπορούσε να αντέξει αυτή την κατάσταση. Η Μπάγια λείπει από την εκπομπή όχι επειδή είναι άρρωστη, ούτε επειδή πήρε την άδεια της, αλλά γιατί αποφάσισε να μην πάει στην εκπομπή. Ήθελε να ηρεμήσει. Και από ότι ξέρω, υπάρχουν σκέψεις ακόμα και για παραίτηση της Μπάγιας Αντωνοπούλου από την εκπομπή.

Ξέρουμε ότι ο Γιώργος Παπαδάκης είναι ένας οξύθυμος άνθρωπος ούτως ή άλλως, είναι και χρόνια στο χώρο, μπορεί να πει και μια κουβέντα παραπάνω. Επειδή ήμουν και στον ΑΝΤ1 και ξέρω τι συμβαίνει, ο Γιώργος Παπαδάκης επειδή θέλει να τα ελέγχει όλα και είναι πολύ καλός σε αυτό που κάνει, πολλές φορές υπάρχουν εντάσεις», ανέφερε ο Κώστας Τσουρός σχετικά με το παρασκήνιο της απουσίας της Μπάγιας Αντωνοπούλου από το Καλημέρα Ελλάδα.

Να σημειωθεί πως όπως ανέφερε η Ναταλία Γερμανού, από την εκπομπή επικοινώνησαν με τον Γιώργο Παπαδάκη και την Μπάγια Αντωνοπούλου, αλλά κανείς εκ των δύο δεν ήθελε να τοποθετηθεί. Ενώ λίγα λεπτά αργότερα από το ρεπορτάζ που μετέφερε ο Κώστας Τσουρός, στενή συνεργάτιδα της Μπάγιας Αντωνοπούλου έστειλε μήνυμα στη Ναταλία Γερμανού γράφοντας της πως η δημοσιογράφος δεν προτίθεται να επιστρέψει στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, παρά τις προσπάθειες που γίνονται από την πλευρά του καναλιού.

zappit

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα