Αννίτα Πάνια: Φτάσαμε στο τέλος της εκπομπής, στο τέλος της συνεργασίας με το Epsilon

Αννίτα Πάνια: Φτάσαμε στο τέλος της εκπομπής, στο τέλος της συνεργασίας με το Epsilon

Μια εκπομπή αφιερωμένη στο «Χαμόγελο του παιδιού» επέλεξε για τελευταία της στο Epsilon η Αννίτα Πάνια. Η παρουσιάστρια που την περασμένη εβδομάδα είχε μιλήσει την περασμένη εβδομάδα στον αέρα της εκπομπής της τονίζοντας πως θα ήταν υποκριτικό να πει ότι το τελευταίο διάστημα χαιρόταν που βρίσκεται εκεί και είχε εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους η εκπομπή της θα τελειώσει το Σάββατο 30 του μηνός.

Το onair ξέσπασμα της Αννίτας: Περιμένω να φύγω να ησυχάσω! Δεν χαίρομαι που έρχομαι εδώ!

Έχοντας πει ουσιαστικά όσα είχε να πει, η Αννίτα Πάνια αρκέστηκε σε έναν λιτό αποχαιρετισμό στους τηλεθεατές και ευχαριστίες και ευχήθηκε καλή επιτυχία στο νέο πρόγραμμα του Epsilon.

«Τηλεθεατόπουλα μου φτάσαμε στο τέλος της εκπομπής, στο τέλος της σεζόν, στο τέλος της συνεργασίας με το Epsilon. Μην περιμένετε να πω βαρύγδουπα, τα έχουμε πει όλα. Εγώ έκλεισα τη συνεργασία μου με το Epsilon. Ευχαριστώ πολύ για όλα αυτά που πέρασα εδώ. Να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου, τον Σωτήρη Σπαθάρη τη σκηνοθετάρα μου, τη Χρύσα Ζορκάδη την αρχισυντάκτρια μου, όλους μου τους συνεργάτες, τον Χρήστο Γλυμή τον παραγωγό μας, όλους τους τεχνικούς τα αρχηγόπουλα. Να ευχηθούμε στο Epsilon καλή επιτυχία στο νέο του πρόγραμμα και εμείς τηλεθεατόπουλα μου να είμαστε καλά, να έχουμε υγεία και καλό καλοκαίρι. Τα λέμε!», είπε η Αννίτα Πάνια στέλνοντας ένα φιλί στους τηλεθεατές.

zappit

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα