Το πρώτο μήνυμα της Ροδάνθης μετά την αποχώρησή της από το Survivor

Το πρώτο μήνυμα της Ροδάνθης μετά την αποχώρησή της από το Survivor

Το πρώτο της μήνυμα μετά την αποχώρησή της από το Survivor, έστειλε μέσω Instagram η Ροδάνθη Καπαρού, η οποία αποχώρησε πριν από λίγες ημέρες από το παιχνίδι, έπειτα από έξι υποψηφιότητες.

Η νεαρή φοιτήτρια θέλησε να ευχαριστήσει όσους την ψήφισαν και κατάφερε να ζήσει αυτήν την εμπειρία.

«Αυτό το υπέροχο ταξίδι έφτασε στο τέλος του. Ήταν μια μοναδική και αξέχαστη εμπειρία που θα την θυμάμαι σε όλη μου την ζωή και όλα αυτά τα οφείλω σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που με στήριξαν από την αρχή μέχρι το τέλος και στάθηκαν δίπλα μου στις πιο δύσκολες στιγμές!! Μακάρι να μπορούσα να ευχαριστήσω τον καθένα απέ εσάς ξεχωριστά. Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου», έγραψε η πρώην παίκτρια των "Μαχητών", ενώ ανέβασε μια φωτογραφία της από τις παραλίες του Άγιου Δομίνικου.

Δείτε την ανάρτηση:

 

Αυτο το υπεροχο ταξιδι εφτασε στο τελος του.Ηταν μια μοναδικη και αξεχαστη εμπειρια που θα την θυμαμαι σε ολη μου την ζωη και ολα αυτα τα οφειλω σε ολους αυτους τους ανθρωπους που με στήριξαν απο την αρχη μεχρι το τελος και σταθηκαν διπλα μου στις πιο δυσκολες στιγμες!! Μακαρι να μπορουσα να ευχαριστήσω τον καθενα απο εσας ξεχωριστά.Σας ευχαριστω απο τα βάθη της καρδιας μου

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ροδάνθη Καπαρού (@rodanthe__) στις16 Ιούν, 2018 στις 9:01 πμ PDT

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα